Home » UB1901 » Vind et gavekort til Søgaard Cykler ifm Undløse Cuppens Opvisningskamp

Vind et gavekort til Søgaard Cykler ifm Undløse Cuppens Opvisningskamp

Collage_2023-05-13_23_15_38

🔵🔴 Vind et gavekort til Søgaard Cykler ifm Undløse Cuppens Opvisningskamp 🔴🔵

Vi har nu fået sat navne på Claus Vive Payton Dyrting & Jakob Kildegaard Smith’s trup til Undløse Cuppens opgør mellem Undløse BK & Holbæk Kommune All Stars, og vi kan nu løfte sløret for en rigtig spændende konkurrence, hvor to heldige vindere løber afsted med et gavekort på hele 4.000 kr til Søgaard Cykler v/Jacob Søgaard.

Alt I skal gøre er at møde op på Undløse Stadion d. 28.juni, hvor I helt frem til kick off kl 19.01 kan gætte på kampens resultat.

Et “lod” i puljen koster 50 kr, og umiddelbart efter slutfløjtet, kl ca 21.00, vil vi trække lod om de to gavekort blandt alle dem der har ramt rigtigt.

Opvisningskampen er sponsoreret af Soegaard Cykler Holbæk – Sigt Mod Toppen v/Jacob Søgaard og vi håber at rigtig mange vil dele opslaget, så vi kan få fyldt Undløse Stadion godt op, ligesom vi havde for snart fire år siden, da Undløse BKs 1.hold ligeledes mødte et blandet hold, dengang fra Vest- & sydsjælland.

Øl-vognen er selvfølgelig åben før, under og efter kampen, der har kick off kl 19.01, og udover at pølsevognen selvfølgelig er åben på pladsen, så vil der også blive tændt op i grillen, hvor vi udover den traditionelle stadion-platte også byder på hjemmelavet bøfsandwich.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer 🚲🚲

Læs meget mere om kampen her:

Spændende Opvisningskamp sparker Undløse Cuppen igang

Skriv en kommentar