Home » Sådan støtter du Undløse BK

Sådan støtter du Undløse BK

Rigtig mange har efterlyst en oversigt over hvordan man støtter Undløse Boldklub, og herunder kan I finde nogle af de mange muligheder såsom bl.a diverse sponsorater, passivt medlemsskab mv.

Kunne du tænke dig at blive sponsor i Undløse Boldklub?

Og til at blive en del af en fantastisk familie & et unikt fællesskab?

SÅ ER MULIGHEDEN DER NU….

Undløse Boldklub søger nye sponsorer, og herunder kan du se et udsnit af vores mange muligheder: (alle priser er inkl. moms & gældende for 2 år)

• Trøjesponsorat Herre Senior 1: 4.000 kr pr trøje
• Trøjesponsorat Herre Senior 2: 5.000 kr (3-4 trøjer)
• Bandereklame Undløse Stadion: 4.000 kr
• Kampsponsor 1.000 kr pr kamp

Vi har en af de mest aktive Facebook-sider, hvis man kigger på samtlige Serie-klubber på Sjælland med over 1.000 følgere, 5.-10.000 visninger på vores mest sete opslag, og ugentlig bringer vi optaktsartikler, kampreferater mv, hvor jeres firma vil blive eksponeret. Derudover har vi næsten altid op imod 100 tilskuere ifm. med vores hjemmekampe i Serie 2.

Vi vil selvfølgelig også slå det stort op, når vi lukker aftalen, og skulle I have specielle tilbud eller lignende I ønsker vi deler på vores Facebook-side eller hjemmeside, så gør vi også gerne det.

Vi afholder et årligt sponsorarrangement med gratis spisning mv. ifm. en af klubbens hjemmekampe, hvor I har mulighed for at tage en ledsager med.

Og for os er mulighederne uendelige, så vil du have dit navn på klubbens shorts, træningstøjet eller noget helt tredje, så finder vi også en pris på det.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, eller hvis du har spørgsmål, så kontakt Formand Jimmi Vaarskov på 23461204 eller jimmi.vaarskov@carlsberg.dk eller vores nye sponsoransvarlig Jeppe Babalola Andersson.

Kunne du tænke dig at støtte Undløse Boldklub som PASSIVT MEDLEM?

På november måneds Generalforsamling havde vi en snak om “Passive Medlemskaber”, der kunne være en mulighed for at større Undløse Boldklub på en nem måde, uden at skulle være spiller selv.

Faktisk har vi aldrig gjort ret meget ud af “Passive Medlemskaber”, og det var noget vi på Peter Jarvads initiativ fik oprettet for 2 år siden, og han Var indtil 2020 vores eneste “Passive medlem”.

Og nu har du også muligheden…

Vi tilbyder muligheden for et passivt medlemskab af vores fantastiske klub. Det kan både være forældre til nuværende eller tidligere spillere, dine søskende, dig selv som tidligere spiller osv osv osv – alle kan blive medlem.

Så har du lyst til at blive medlem af Undløse Boldklub for et årligt symbolsk beløb og samtidig være med til at gøre klubben større og bedre? For kun kr. 150,- om året kan du blive passivt medlem og være med til at sikre en god fremtid for klubbens spillere.

Det eneste du skal gøre for at melde dig ind i klubben ved at betale 150 kr til MobilePay 19907, samt sende en bekræftende mail til Formand Jimmi Vaarskov på Jimmi.Vaarskov@carlsberg.dk

Vi kommer ikke til at sende jer andet end en forespørgsel om fornyelse om et års tid.

Støt Undløse Boldklub hver gang du tanker benzin eller diesel, hvergang du tænder for lyset eller hvergang du snakker i mobiltelefon med vores flotte aftale med Dagli Brugsen & OK.

Undløse BK, Dagli Brugsen Undløse & OK Benzin har haft et samarbejde i lang lang årrække, og i 2020 fik vi endda 30% pga Corona, og dermed fik vi lige over 25.000 kr. Det er penge som betyder helt utroligt meget for os, så hvis I ikke allerede har fået et OK Benzinkort eller downloadet OK-appen, så håber vi meget at I vil overveje det.

Du kan støtte vores forening, hver gang du tanker hos OK.

Så hent OK-appen eller få et OK Benzinkort helt gratis og tilmeld dig herefter vores sponsoraftale ganske nemt – ved spørgsmål kontakt Michael Hansen eller Jimmi Vaarskov.

OK har også både EL- & Mobil-aftaler, og hvormed kan du støtte Undløse Boldklub, på flere forskellige måder.

Se mere på www.ok.dk/lokalsporten

STØT UNDLØSE BK HVIS DU SKAL HAVE INSTALLERET EN VERISURE-ALARM

Undløse BK er rigtig glade for at kunne fortælle at vi har indgået en sponsoraftale med Nordens største alamselskab Verisure Danmark der betyder ekstra penge til både jer og os.

Hvis I lader os formidle kontakten til vores konsulent hos Verisure, så får I en bedre pris, og klubben får 1.000 kr ved alle indgåede aftaler.

Og det gælder alle i jeres netværk uanset bopæl, så del meget gerne 👍

Verisure har en pakke til alle typer hjem og behov, så gå ind på https://www.verisure.dk/ og tag deres alarmtest for at teste, hvilken alarm der er den rigtige til dig.

FA2F2C1F-0EF8-4500-8381-DCA4A31DC1FB

Støt vores sponsorer – De støtter os

I kan også støtte os, ved at støtte nogle af vores mange fantastiske sponsorer. Find en oversigt her: http://ub1901.dk/sponsorer/