Home » UB1901 » Vanvittig afslutning venter i Serie 2 & 4A

Vanvittig afslutning venter i Serie 2 & 4A

🔵 Status på nedrykningskampen i Serie 2 pulje 3 🔵

Undløse BKs 1.hold er, om vi vil det eller ej, en del af nedrykningskampen i Serie 2 pulje 3, men på de kommende linjer kan I læse hvorfor det faktisk stadig ser meget godt ud for Tommy Søgaard Gotfredsen & Kevin Bernhard Pedersen ’s mandskab.

I kan se stillingen & restprogrammet for rækkens syv nederste hold på grafikken herunder ⬇️⬇️⬇️

Og hvor mange rykker så ned? Det er et virkelig godt spørgsmål faktisk. Det er 100% sikkert at nr 10 & 11 må en tur ned i Serie 3. Men herefter bliver det noget mere uoverskueligt, og faktisk afgøres det af nogle kampe højere oppe i serie-systemet, hvor antallet af op- & nedrykkere til & fra Danmarksserien bestemmer antallet af nedrykkere hele vejen ned.

DBU Sjælland arbejder med 10 forskellige “tilfælde”, men for at det ikke skal blive alt for teknisk, så nøjes vi med at kigge på situationen hvis turneringen stoppede i dag. Så ville vi lande i “Tilfælde 3” som er tre oprykkere fra Sjællandsserien og to sjællandsk nedrykkere fra Danmarksserien.

Det ville betyde følgende i de fire Serie 2-puljer:
* De fire 9’ere rykker ned
* Den dårligste 8’er rykker med beregnet ud fra pointgennemsnit, og pt er Pulje 3′ 8’er den dårligste, så pt ligger Ringsted IF & Svinninge IF til at rykke ned med sammen med Gislinge BK & Mørkøv IF.

Såfremt at vi blot får to DBU Sjælland-oprykkere fra Sjællandsserie, så sender det også den næstdårligste 8’er ned.

Men det hele er meget meget tæt i flere rækker, og feks kan AB Tårnbys skæbne i 3.division også få betydning.

Undløse BK skal i de sidste tre runder op imod Svinninge IF, Ringsted IF & Gislinge BK, og det er klart at hvis de tre kampe giver 0 point, så står den med stor sandsynlighed på Serie 3 efter sommeren, men som grafikken herunder også viser, så mangler tre af de øvrige fem hold også både Tuse IF, FC Kalundborg & Dianalund IF som kæmper hårdt for at snuppe den sidste af de to oprykningspladser, så det er utopi at tro, at de pludselig skulle hente 9 point her i slutspurten

Så et meget forsigtigt bud er at Undløse BKs 1.hold bliver oppe hvis de sætter minimum tre point ind på kontoen i sæsonens sidste tre kampe – og helst i kampene imod Svinninge IF eller Ringsted IF.

I tilfælde af pointlighed er det indbyrdes kamp der tæller først, og her er Undløse BK dårligere end Holbæk B&I, bedre end Skælskør B&I, mens kampene imod Svinninge IF, Ringsted IF & Gislinge BK selvfølgelig afgøre det indbyrdes regnskab der.

Hvis I for længst er stået af, så kommer vi med endnu en update i næste weekend, hvor vi er meget klogere efter de indbyrdes opgør mellem Svinninge IF & Undløse BK, samt Ringsted IF & Gislinge BK

Collage_2023-05-20_22_21_01

🔵 Vanvittig afslutning venter i Serie 4A pulje 4 🔵

Forud for denne sæson ændrede DBU Sjælland strukturen i Serie 4, hvor holdene i efteråret spillede om at komme i forårets oprykningsspil, hvor fire hold kan booke billet til næste sæsons Serie 3-puljer.

Og hvis det var spænding de havde håbet på, på kontoret i Himmelev, så har de i den grad fået det i Serie 4A pulje 4, hvor Jernløse Boldklub med 99% sikkerhed tager den ene af de fire pladser, mens hele otte hold kæmper om de sidste tre pladser.

Kirke Helsinge IF, Kalundborg GB, Undløse Boldklub, Hvidebæk Idrætsforening, FC Lejre & Tuse IF Fodbold ligger inden for 5 point fra 2.-7.pladsen, mens Såby Fodbold & Rørby-Værslev fodbold har en kamp i hånden, og vinder de den, så spiller de sig helt ind i oprykningskampen igen.

Som I kan se på grafikken herunder så mødes holdene på kryds og tværs de sidste tre runder, og det bliver virkelig spændende at se hvem der trækker det længste strå.

Claus Vive Payton Dyrting & Jimmi Hergott Zachariassen ’s mandskab kan selv afgøre sin skæbne ved at vinde holdets tre sidste kampe, men i de kommende to runder venter svære opgaver, når rækkens nr 1 & 2 tager imod, og specielt næste fredags opgør på udebane imod Jernløse BK bliver rigtig spændende.

Det hvidklædte Regstrup-mandskab kom med i forårets oprykningsspil på absolut sidste mandat efter et rigtig svært efterår, men foreløbigt har de gjort rent bord med syv sejre og en målscorer på imponerende 33-7 i foråret.

Jernløse BK-holdet kan rent teoretisk stadig smide deres oprykningsplads i skraldespanden, men det virker meget usandsynligt, og de kan med en sejr i fredagens “Skovvejen Derby” endegyldigt booke billet til Serie 3.

Bemærk desuden at Kr Helsinge IF blot står noteret for syv kampe, da SIF Holbæk har lagt protest efter deres indbyrdes opgør – en protest Kr Helsinge IF med 99% sikkerhed taber pga en ærgerlig fejl på deres holdkort.

Screenshot_20230520_172743_PicCollage

Skriv en kommentar