Home » UB1901 » Univent er ny sponsor i Undløse Boldklub

Univent er ny sponsor i Undløse Boldklub

Vi er rigtig glade for at kunne byde 🔵⚫️Univent – Din komplette eventleverandør⚫️🔵 velkommen i vores lille familie, og vi glæder os til at vise deres logo frem på hele fem trøjer efter nytår.

Udover at komme på 2.holdets nye trænerduo Claus Vive Payton Dyrting & Daniel Mgojan Stormly ’s tøj, så vil også Kim Schlicker & Tore Babalola Andersson have Univent’s logo på brystet. Og nej, det er ikke fordi vi ikke kan tælle, men hvem der kommer til at bære den sidste trøje er vi endnu ikke klar til at løfte sløret for.

UNIVENT tilbyder DEN KOMPLETTE LØSNING til dine events, eller måske bare enkelte dele, hvis det er det der er nødvendigt for jer.

Jonas Paulsen, Matti Tybjerg & Frederik Elsborg fra Univent har sine spidskompetencer i levering af drikkevarer, barcatering, fri bar pris pr. kuvert, tag selv bar, bartenderer, udlejning af lyd, lys og dj’s.

Og uanset om det er firmafester, universitetsfester, fredagsbar, gymnasiefester, modeshow, eller mindre privatfest, så kan UNIVENT hjælpe jer godt på vej, og med deres 10 år lange erfaring, så har de helt garenteret prøvet det hele før, og kan klare alle udfordringer. De stræber altid efter at levere et kvalitetsprodukt i form af professionelt personale, dj’s og ikke mindst udstyr.

Så giv drengene et kald, og fortæl om dit arrangement, så kan de helt sikkert finde den rigtige løsning for jer, og til en god pris – og fortæl dem gerne at I har fundet vej til dem via vores Facebook-side.

Kontaktinfo…:
Tlf.nr…: 93 30 00 45
Mail….: kontakt@univent.dk, jonas@univent.dk, Frederik@univent.dk eller Matti@univent.dk

Det bliver selvfølgelig også Univent’s setup I kommer til at møde til Undløse Cup 2024, hvor vi glæder os rigtig meget til at ligge tingene i deres hænder.

Støt vores sponsorer ⚫️🔵 De støtter os

Skriv en kommentar