Home » UB1901 » Undløse BK indgår tøjsamarbejde med Sport Direct

Undløse BK indgår tøjsamarbejde med Sport Direct

Vi håber at I allesammen havde en god & hyggelig juleaften med jeres nærmeste, og at I har plads til endnu en julegave, da vi er rigtig glade for at kunne fortælle at vi har indgået et samarbejde med Sport Direct Roskilde v/Jesper Falck, der fra 1.januar skal leverer tøj til både vores Bestyrelse, Senior- & Ungdomsafdeling.

Det betyder også at vi bytter Nike ud med Craft Sportswear, så Herre Senior 1 & 2 i fremtiden også skal spille i det svenske brand, ligesom vores Old Girls- & Ungdomshold allerede gør.

Vi har endnu ikke lagt os fast på vores fremtidige kollektion, men vi deler den selvfølgelig med jer, så snart de sidste detaljer er på plads, og vi glæder os specielt rigtig meget til at vise vores fantastiske sponsorer frem på vores nye tøj.

Vi arbejder også på nogle rigtig gode & spændende tilbud til vores medlemmer, så I også kan blive godt klædt på til fremtiden.

Besøg Sport Direct Roskilde på http://www.sportdirecterhverv.dk og giv dem et like på Facebook via linket først i artiklen.

Vi glæder os rigtig meget til det nye samarbejde, og til at vise jer vores nye tøj frem ⚽️

Skriv en kommentar