Home » UB1901 » Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen fortsætter til sommeren 2023

Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen fortsætter til sommeren 2023

Vi kunne tidligere i dag fortælle at Herre Senior 1’s trænerduo har forlænget deres aftale til sommeren 2023. Og det har selvfølgelig gjort at vi lige smider en ekstra låge ind i vores Facebook-julekalender, da vi har fået os en snak med både 🔵Tommy Gotfredsen & ⚪Kevin Morf Pedersen ift deres nye aftale med klubben.

⚽️ Vi er simpelthen så glade for at vi nu har en aftale helt frem til sommeren 2023. Hvad er jeres tanker bag den forlængelse?

🔵 TG: For min del har jeg været igennem denne proces en del gange i Undløse BK gennem de sidste syv år. Når man her været så længe i samme klub, så skal man gøre sig nogle tanker inden man forlænger. Det vigtigste for mig er, at jeg selv har lysten og ikke mindst at opbakningen er der fra både spillerne og bestyrelsen. Og jeg synes alle parameter er opfyldt til fulde, så egentlig var beslutningen ikke så svær.

⚪ KP: Jeg synes det giver rigtig god mening, at Tommy og jeg fortsætter sammen. Det har fungeret fantastisk hidtil, og vi har suppleret hinanden rigtig godt i de første seks måneder som makkerpar. Og jeg føler på ingen måde vi er færdige med dette projekt, og jeg synes det ser rigtig spændende ud for os – så forlængelsen lå lige til højrebenet.

⚽️ Hvordan ser I på holdet, på både den korte og den lange bane?

🔵 TG: Når man som jeg har været træner for holdet i syv år, så har jeg længe arbejdet med begge scenarier. Det er noget man skulle kombinere, da vi selvfølgelig skal præstere i dag, men samtidig så skal det ikke være på bekostning af, at have en solid & holdbar klub i længden. Jeg synes vi er lykkedes med det de tidligere år, og for mig, så ser det kun endnu mere spændende ud de kommende 6-18 måneder.

⚪ KP: På den korte bane synes jeg vi har et rigtig stærkt Serie 2-hold, som kan være med helt i toppen, når vi spiller op til det vi kan. Vi er stadig afhængige af et par ældre spiller, som giver os en god balance på holdet, men de unge drenge bliver vigtigere og vigtigere for os.

Og på den lidt længere bane så tænker & håber jeg, at der kommer et par spiller “hjem”, der kan være til at rykke os endnu mere – både på bredden & kvaliteten i hele truppen – og måske også på sigt rykke os et skridt højere op.

⚽️ Hvad er jeres ambition for den kommende forårssæson?

🔵 TG: Det er et rigtig godt spørgsmål, og det er noget sværere at svare på. Men lad mig sige det sådan, vi skal altid gå efter at forbedre os, og ikke mindst flytte os både spille- & placeringsmæssigt, og det ændre sig heller ikke nu. Pt ligger vi nr 4, så målet er jo at vi som minimum bliver nr 3. Historisk set er vi også stærkere i foråret, så mulighederne for at avancere i tabellen er bestemt til stede.

⚪ KP: Vi ligger pt nr 4, og har blot to point op til nr 3, så jeg synes bestemt vi skal kigge opad i tabellen. Vores mål må være at vi holder os til i toppen, og så må vi se hvor langt det rækker.

⚽️ Hvem forventer I bliver den helt store profil? Og hvem forventer I får sit gennembrud på 1.holdet?

🔵 TG: Det bliver nok et lidt vattet svar, for jeg vil ikke sætte navne på – for skal vi lykkedes med ambitionen om at flytte os, så er det holdet der skal bære det.

Dog vil jeg nævne at vi allerede så flere unge mennesker tage store skridt i efteråret, og jeg forventer endnu mere af dem i foråret – yderligere kan jeg tilføje at Morf & jeg løbende har haft snakke om truppen, og hvad vi mener kan rykke den enkelte til at blive endnu bedre.

⚪ KP: Jeg synes det er svært at pege enkelte spillere ud, da der er flere spillere u løbet af denne halvsæson, som har gjort sig godt bemærket Benja (Benjamin Jensen) har udviklet sig som en rigtig vigtig spiller på 6’er-positionen, mens Lasse (Lasse Jensen) har overrasket med en masse mål, efter han er stoppet som målmand.

Og så har vi en håndfuld unge drenge på 18, 19 år, som alle har bidraget i løbet af sæsonen. Jeg tror mere på vi skal rykke os som hold – sammenholdet og viljen til at ville løbe de ekstra meter for hinanden, bliver vores “store profil” i foråret.

⚽️ Hvad er jeres tanker om klubbens tilstand generelt? I må vores glæde jer til vores nye kunstgræsbane står færdig?

🔵 TG: Ja for pokker da. Jeg kan ikke få armene ned, det er “Ananas i egen juice” for fuld damp. Jeg er simpelthen så stolt af hvor vi er som klub, der bliver altså lavet et fantastisk stykke arbejde hele vejen rundt! Og det kulminere nu med at vi kan tilbyde vores medlemmer endnu bedre forhold i form af bl.a. kunstgræs – det er virkelig fantastisk.

Vi driver klubben forsvarligt, og kan derfor også tillade os at investere i at opgradere oplevelsen af, at være en del af Undløse Boldklub – og det er for alle, både spillere, trænere, forældre, tilskuere, alle! Og vi må ikke stoppe og være tilfredse, vi skal udvikle hele tiden, og fortsætte den positive rejse, og derfor er det også dejligt for mig at have fremtiden på plads omkring 1.holdet.

⚪ KP: Generelt ser det rigtig lyst ud for Undløse BK. Klubbens senior-afdeling bliver større & større, og vi har tre hold som alle fungerer rigtig godt, hvilket er fuldstændig uhørt i så lille en by. Og jeg tror faktisk ikke at vi har set toppen endnu, og jeg tror den vokser endnu mere de næste år, hvilket 2.holdets træner, Jonas Olsen, også skal have kredit ros for – og vigtigst af alt, så har han fået skabt et stærkt træningsmiljø omkring 2./3.holdet
.
Og så er det helt klart også bestyrelsens fortjeneste, da de ligger et kæmpe arbejde i klubben. Og det gør bare det hele meget nemmere som træner, og det er også fedt for spillerne at være her, da qlle føler der bliver gjort en kæmpe indsats for dem.

Jeg kunne nævne vores hjemmekampe, Undløse Cup osv osv, som skaber denne her særlige Undløse BK-stemning, som bare guld værd.

Derudover så har vi nogle ungdomstrænere, som også gør en kæmpe indsats for at holde gang i vores unge spiller, og der begynder stille og roligt at komme gang i ungdomsafdelingen igen, hvilket ellers er svært i en by med så lave børnetal.

Og ja, så er det da kæmpe stort for vores lille klub, at vi næste år få vores egen kunstgræsbane. Det vil gøre mange ting lidt nemmere og det bliver så fedt, at vi også i de sure vintermåneder vil kunne træne hjemme i Undløse, så vi også i de måneder kan holde det sociale ved lige, som er en af hjørnestenene i vores klub.

Undløse BKs trænerteam er sponsoreret af Asbjørn Biler ApS v/Jacob Asbjørn 🚘🚘

Skriv en kommentar