Home » UB1901 » Tommy Gotfredsen glæder sig til yderligere 1,5 år i Undløse BK

Tommy Gotfredsen glæder sig til yderligere 1,5 år i Undløse BK

De sidste to dage har vi haft fokus på vores kommende & afgående assistenttræner for klubbens 1.holdet, men vi har selvfølgelig også fået en snak med Tommy Gotfredsen, der til stor glæde for os, vil være at finde i klubben minimum til sommer 2022.

“Først og fremmeste skylder hele holdet & ikke mindst jeg, Schlis en kæmpe tak. Kim har været en stor gevinst for vores hold og ham vil jeg savne. Men han forsvinder nok ikke helt ud af klubben. Jeg tænker at han stadig går efter at skulle spille med omkring vores bedste hold.

Og så glæder jeg mig rigtig meget til at vi skal vi have Morf ind omkring holdet, og i første omgang som assistent for mig i efteråret.

Morf er jo en gammel kending i Undløse BK, og en rigtig klubmand. Ordet “klubmand” er meget vigtigt at vi holder fast i hos os.

Nu får Morf lov til at komme ind og lære truppen at kende, og byde ind med de stærke kompentencer han har. Jeg ser meget frem til at Morf starter og sætter sit præg på træning og kamp.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg igennem lang tid har haft tanken om et samarbejde med Morf. Han er en virkelig dygtig træner og ikke mindst en rigtig god ven.

Og kigger vi en tand længere frem, nemlig mod 2022, så vil rollen som cheftræner blive delt i mellem os, og jeg ser det som et naturligt skridt, og jeg må rose klubben og Morf for at tage tingene i en god rækkefølge.

Vi skal ikke ud og forcere noget på den korte bane, og så vælger man at styrke vores setup på den lange bane. Det synes jeg er en god strategi. Og det glæder mig også at klubben har kigget langsigtet med Jonas Olsens forlængelse omkring 2.holdet.

Personligt ser jeg stadig massere af udvikling for mig selv, klubben og ikke mindst truppen. Derfor var valget ikke svært, da vi satte os sammen for at snakke fremtid, da jeg havde et stort ønske om at fortsætte i klubben – og specielt under det nye setup.

En gang UB altid UB 💙

Vi ses, forhåbentlig snart, på stadion”

Skriv en kommentar