Home » UB1901 » Smedegården Ugerløse forlænger sin sponsoraftale med Undløse BK

Smedegården Ugerløse forlænger sin sponsoraftale med Undløse BK

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle at Smedegården VVS & KLOAK Ugerløse har forlænget deres sponsoraftale med Undløse BK, så de også de kommende to år vil have en bandereklame hængende på Undløse Stadion.

Smedegården VVS har eksisteret siden 1605, virksomheden drives i dag af Michael & Malene i Ugerløse

De er et godt søskende- og makkerpar, der siden 2010 har videreført deres forældres værdier & solide fundament for en god og troværdig virksomhed. Dette har de kombineret med den nyeste teknologi og dynamik. De sætter vedvarende alle deres kræfter ind for at Smedegaarden VVS er en innovativ og moderne virksomhed, der bygger på ordholdenhed, kvalitet og et højt serviceniveau. Vi tror på, at kvalitet og service går hånd i hånd – og at deres ordholdenhed bevirker, at deres kunder kommer igen og igen.

De har fokus på udvikling og opkvalificering af deres arbejdsmetoder og medarbejdere – i dag benytter de den nyeste teknologi og leverer fremtidssikrede ydelser til alle deres kunder på Sjælland.

De har gjort den høje kvalitet til derrs særlige kendetegn, og sætter en ære i at udføre et professionelt arbejde, overholde aftaler og levere den bedste service til deres kunder, og benytter altid kvalitetsmaterialer i deres arbejde.

Smedegården VVS kan hjælpe dig med følgende opgaver:
Vand, Varme og Sanitet
Totalentreprise
Stoker/træpillefyr
Solvarmeanlæg
Pilleovne
Oliefyr- og tanke
Olie- og gasservice
Lækagesporing
Luft/vand-varmepumper
Gaskedler
Forsikringssager
Blikkenslager arbejde
Diverse køkkenopgaver

Besøg deres hjemmeside på https://smedegaarden-vvs.dk, for yderligere oplysninger & kontaktinformation.

Støt vores sponsorer – De støtter os ⚽️

Skriv en kommentar