Home » UB1901 » Optakt: Stenlille IF – Undløse BK (Seriepokalen)

Optakt: Stenlille IF – Undløse BK (Seriepokalen)

Screenshot_20220807-142521_PicCollage

🔵 Optakt – Seriepokalen 🔵

🏆 DBU Sjælland Seriepokalen
🆚 Stenlille IF 🔵⚪
🏟 Stenlille Stadion
⏰ Tirsdag d. 9.august kl 18.45

Så står den endelig på betydende fodbold for Undløse BKs 1.hold igen efter en lang sommerpause, og vi indleder efteråret med et vaskeægte lokalbrag i DBU Sjællands Seriepokal-turnering, når Stenlille IF tirsdag aften er værter på Stenlille Stadion.

Seriepokalen har rigtig stor vigtighed for Tommy Søgaard Gotfredsen & Kevin Bernhard Pedersen, der derfor også kommer med et rigtig stærkt hold, men hvor bredden selvfølgelig også bliver testet lidt.

Der er officiel debut til Yosief Siltan & Kenan Mikkelsen, mens Lasse Jensen & Marcus Primgaard-Hansen får deres første minutter efter sommerferien, og I kan se hele truppen på grafikken herunder.

Stenlille IF har levet en lidt omskiftelig tilværelse de seneste år, hvor de bl.a har haft et holdsamarbejde med Ruds Vedby IF, hvor de sidste sæson sluttede som nr 7 i Serie 3, hvor de derfor også er placeret i den kommende sæson, nu dog under eget logo som selvstændig klub.

Det seneste opgør imellem de to klubbers 1.hold ligger mange mange år tilbage, og derfor glæder vi os rigtig meget til et spændende lokalopgør, og håber at se rigtig mange på sidelinjen i Stenlille.

Skriv en kommentar