Home » UB1901 » Optakt: Roskilde United – Undløse BK

Optakt: Roskilde United – Undløse BK

🔵 Optakt, Trup-info, Formbarometer mv 🔵

🏆 DBU Sjælland Serie 2, pulje 3
⚽️ Undløse BK🔵⚪️🆚Roskilde United ⚫️⚪️
🏟 “Målfeltet”, Vor Frue, Roskilde
⏰ Søndag d. 20.august kl 13.30
👤 Torben Ellegaard

Efter 10 uger uden turneringsfodbold, så skal Tommy Gotfredsen, Kevin Morf Pedersen & Undløse BKs 1.hold igen ud og spille om point, når oprykkerne fra Roskilde United er værter i premiererunden på søndag.

Ganske som det plejer så har opstarten været præget af ferie, og dermed en masse afbud, men generelt set er holdet kommet fint igennem de fire træningskampe, der har givet to sejre, en uafgjort samt et enkelt nederlag.

Vi har i sommerpausen sagt “farvel” til Magnus Herforth, Christian Nøhr & Jonas Christensen, der dog stadig har deres certifikat i Undløse BK, men grundet arbejde & studiet ikke kommer til at spille ret meget i efteråret, ligesom også Oliver Toft Geppel er væk de første 3-4 kampe som minimum, da han pt er i Grønland for at arbejde.

Desværre er Lucas Roel Søgaard stadig også på skadeslisten, og han fik en rigtig nedslående besked i sidste uge, hvor hans læge kunne fortælle at hans korsbånd stadig er for løst til at spille fodbold, og tidshorisonten er desværre noget usikker for klubbens unge back.

Heldigvis kan vi også glæde os over et par nye ansigter i 1.holdstruppen, hvor Jonathan Kirk er vendt hjem efter halvanden år i Frederiksholm Sydhavnen, mens Mergim & Arjanit Karaqica er kommet til fra Holbæk B&I.

I kan på grafikken herunder, samt nederst i dette opslag, se hvem trænerparret sender i aktion for gæsterne til opgøret søndag eftermiddag kl 13.30

Vi håber at se rigtig mange på sidelinjen I Roskilde, så drengene kan få den bedst mulige støtte, og forhåbentlig indlede sæsonen med at sætte tre point ind på kontoen.

✨️ Yderligere info:
📃 Truppen:
✅️ 16.Arvid Birch Laursen 8.Benjamin Jensen 9.Jonas Møllnitz 10.Thomas Spenner Søgaard Terkelsen 11.Lasse Sandholdt Rude Jensen 17.Anders Hansen 19.Tobias Holst Nielsen 34.Tore Babalola Andersson 80.Kenan Mikkelsen 92.Christian
Kempf Larsen 93.Alexander Jedig Jensen 97.Mergin Karaqica
🏥 29. Heric Ema 55.Lucas Roel Søgaard
⛔️ 2.Faton Gjyrevci 12.Magnus Herforth 24.Christian Nøhr 33.Oliver Toft Geppel 69.Jonas Christensen 99.Arjanit Niti Karaqica
👥️️ Trænerteamet:
Tommy Gotfredsen, Kevin Morf Pedersen, Jimmi Vaarskov, Thomas Rossing

🎫Seneste indbyrdes opgør:
25.august 2022, Roskilde (Seriepokalen)
Roskilde United – Undløse BK 3-1
🥅 Alexander Jensen ⚽️

🎟Formbarometer (fra venstre mod højre):
(Sæsonen 2022/23 i Serie 2/3)
Undløse BK 🟢🟢🟢🔴⚪️
Roskilde United 🟢🟢⚪️🟢🔴
https://www.dbusjaelland.dk/resultater/hold/19366_410789/kampprogram
https://www.dbusjaelland.dk/resultater/hold/19366_410789/stilling

📚Kort om modstanderen:
Roskilde United er oprykkere fra Serie 3, hvor de i en meget tæt pulje 4, sikrede sig 1.pladsen i hård kamp med BK Vest Rødovre & Fløng Hedehusene, der alle tre sluttede inden for 1 point, og med sidstnævnte som sorteper. Holdet lavede imponerende 89 mål i 20 kampe, godt fordelt ud på Mado Rakha, Can Bardak & Kenan Aydin med henholdsvis 15, 14 & 13 mål. Generelt set har alle Roskilde Uniteds kampe været meget målrige, og blot en enkelt gang har de forladt et opgør med mindre end fire mål på måltavlen.

Besøg os på……….:
🌐 www.ub1901.dk
♾️ www.facebook.com/ub1901
☢️ Instagram: undlose_boldklub

Collage_2023-08-17_21_15_57

Skriv en kommentar