Home » UB1901 » Nyt flot sponsorat af Sode Polering

Nyt flot sponsorat af Sode Polering

🔵Sodes Polering intensivere sin støtte🔵

Vi kan i dag prĂŚsenterer et af de flotteste sponsorater i klubbens historie, da en af vores i forvejen faste støtter, Sodes Polering v/Sonni & Mikkel Bastian Sode, de kommende to ĂĽr vil have deres logo pĂĽ brystet af Herre Senior 2’s nye trĂŚnerteam Claus Vive Payton Dyrting & Jimmi Hergott Zachariassen, og I vil ligeledes kunne se de blĂĽ & grĂĽ farver pĂĽ hegnet v/Kampbanen.

Sodes Polering har ogsü tidligere smidt penge i vores KunstgrÌsprojekt, og er ogsü en del af den trio der før sidste sÌson sikrede nyt kamptøj til Herre Senior 2.

Sodes Polering leverer vinduespudsning i HolbĂŚk & omegn til private og virksomheder, og de sigter efter det perfekte resultat, hvor intet efterlades overset.

Sodes Polering har over 20 ĂĽrs erfaring indenfor vinduespudsning, og har derfor bĂĽde viden og udstyr til at kunne levere et perfekt resultat – hver gang.

Det er utrolig vigtigt for Sodes Polering, der drives af far & søn, at kunden føler sig sat i højsÌdet, og derfor sørger de for et godt og trygt samarbejde, hvor de eneste overraskelser er positive.

Besøg Sodes Polerings Facebook-side via tagget først i teksten eller pü deres hjemmeside https://sodes-polering.dk/

Kontakt & tilbud kan indhentes via ovenstĂĽende hjemmeside eller pĂĽ tlf.nr 27 50 65 99 / mailadresse: info@sodes-polering.dk

LĂŚs desuden virksomhedens mange flotte anmeldelser her: https://www.anmeld-haandvaerker.dk/vinduespudser/sodes-polering-vsonni-sode

Støt vores sponsorer – De støtter os ⚽️🌊

Skriv en kommentar