Home » UB1901 » Nyt clean sheet og ny storsejr til Undløse BKs 1.hold

Nyt clean sheet og ny storsejr til Undløse BKs 1.hold

Undløse BKs 1.hold skulle her til eftermiddag følge op på sidste weekends flotte sejr i Roskilde, og i Henrik Olsens fravær var Lasse Jensen tilbage i målet, men ellers havde Tommy Gotfredsen givet genvalg til alle de øvrige der senest vandt 4-0 i Roskilde.

Og hjemmeholdet kom fantastisk ud af startboksen, og allerede efter 12 minutter serverede måneders spiller i april, Jonas Christensen, bolden for Heric Ema omkring straffesparkspletten, men han kiksede sin afslutning og kampen forblev målløse.

8 minutter senere byttede de to roller, og det viste sig denne gang på måltavlen. Jonas Møllnitz fandt Heric Ema i mellemrummet foran gæsternes mål, hvor han både kunne sende Thomas Søgaard & Jonas Christensen fri med målmanden. Han valgte sidstnævnte, og selvom det lignede at vinklen blev lidt spids, så sendte Jonas Christensen hjemmeholdet i front.

De blåklædte fordoblede føringen efter 38 minutter, da Jonas Møllnitz med en smart vending skabte plads til sig selv på midten, hvor han sendte bolden bredt til Thomas Søgaard, og med en præcis aflevering ramte han Jonas Møllnitz der var søgt ind i feltet, hvor han headede bolden tilbage hvor den kom fra, og over målmanden til 2-0.

Hjemmeholdet burde også være kommet på 3-0 før pausen, da Heric Ema spillede Benjamin Jensen fri med hælen, men hjemmeholdets stærke 8’er overplacerede sin afslutning, og 2-0 forblev stillingen til pausen.

Gæsterne startede 2.halvleg i undertal, men alligevel formåede hjemmeholdet ikke at få lukket kampen, og i stedet måtte Lasse Jensen i målet hive et par gode redninger ud af ærmet, for at opretholde sit holds 2-0 føring.

De blåklædte gav midtvejs i 2.halvleg comeback til Nikolai Holst Nielsen, og der gik ikke lang tid før han kunne juble over kampens afgørelse, da gæsterne lavede et noget klodset straffespark på Thomas Søgaard, og fra pletten omsatte Heric Ema sikkert muligheden til 3-0.

12 minutter senere tog Jonas Møllnitz et af sine klassiske “energi-løb” op igennem midten, og pludselig havde han skabt plads til sig selv på kanten, hvor han sendte en fin tværbold ind til Heric Ema, der ureglementeret blev nedlagt i feltet, og denne gang blev det Thomas Søgaard der omsatte til 4-0.

Kort efter fik gæsterne et noget billigt straffespark, der dog ikke kom til at koste, da Lasse Jensen i mål hev en helt fantastisk redning ud af ærmet.

Gæsterne blev kort efter reduceret til 10 mand, og så kastede de for alvor håndklædet i ringen, og lidt mere skarphed hos Jonas Møllnitz havde nok givet en større sejr, men Tommy Gotfredsen & resten af bænken var mere end tilfredse med endnu en gang at forlade banen med en 4-0 sejr.

Efterfølgende var der en enkelt stemme til Jonas Møllnitz & Thomas Søgaard, fire stk til Benjamin Jensen, der bare manglede en scoring for at have leveret en nærmest perfekt præstation, men heller ikke han kunne matche Lasse Jensen (5) og Faton Gjyrevci’s seks stemmer.

Sejren betyder at Tommy Gotfredsens mandskab kravler op på rækkens 6.plads, blot 4 point efter VG Fodbold på 4.pladsen, og henholdsvis 9 & 7 point foran Roskilde Boldklub & Kalundborg GB under stregen.

Skriv en kommentar