Home » UB1901 » Ny mand mellem stængerne – Henrik Heinze Olsen

Ny mand mellem stængerne – Henrik Heinze Olsen

Screenshot_20210422-180714_PicCollage

Som I måske har læst i optakten til søndagens kamp imod Roskilde Boldklub, så bliver det med en ny mand i målet, når Tommy Gotfredsens drenge skal i aktion på Roskilde Idrætspark.

Lasse Jensen har nemlig meddelt at han af personlige årsager ikke står til rådighed resten af foråret, hvilket selvfølgelig først og fremmest er ærgerligt, men bestemt heller ikke optimalt at skulle skifte målmand midt i sæsonen.

Heldigvis har Tommy Gotfredsen sit netværk i orden, og både tirsdag & her til aften har vi haft et nyt ansigt med til træning, da den tidligere Stenlille IF og senest Sorø Freja-målmand HENRIK OLSEN, var ny mand med handskerne. “Heinze” som han også bliver kaldt, har set rigtig god ud til træning, og det er med helt ro i maven at Tommy Gotfredsen giver ham debut allerede i den kommende weekend.

Henrik Olsen kommer som nævnt fra Sorø Freja, som han har repræsenteret i både Serie 2 & senest i Serie 3, hvor han i efteråret spillede 8 kampe.

Henrik Olsen har flere gange været på Undløse Stadion som tilskuer, og i 2019 var han også en del af det Team Vestsjælland-hold, der spillede Opvisningskamp ifm Undløse Cuppen.

Vi byder “Heinze” hjertelig velkommen til Undløse BK, og vi forventer selvfølgelig at alle vil tage godt imod ham.

Skriv en kommentar