Home » UB1901 » Majstrup Køreskole ny sponsor i Undløse BK

Majstrup Køreskole ny sponsor i Undløse BK

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til et nyt medlem af Undløse Boldklub-familien, da MAJSTRUP KØRESKOLE v/Majbritt Mandrup Jensen der de kommende to år vil sit logo på en trøje i 1.holdets nye kampsæt. Det bliver formentlig Tore Babalola Andersson der skal løbe rundt med Majstrup Køreskole på trøjen, men der er lige et par andre ting der skal falde helt på plads, før vi ved det med sikkerhed.

Majstrup Køreskole er en lille lokal køreskole, hvor den enkelte elev er i fokus. Majbritt Mandrup Jensen arbejder med nogle små hold med hyggelig stemning, plads til spørgsmål, samt kørelektioner altid efter aftale med eleverne. Og vi har da også flere tidligere & nuværende spillere der har været igennem Majstrup Køreskole.

Grundet corona-situationen så er tiden lidt usikker for os allesammen, og også de danske køreskoler er ramt af de mange restriktioner, men så snart Majbritt Mandrup Jensen ved mere om planerne i 2021, så vil I selvfølgelig kunne læse dem her. Men står du foran at skulle tage kørekort inden for den nærmeste fremtid, så kontakt Majbritt på tlf.nr 26219167.

Støt vores sponsorer – De støtter os 🚘⚽️

Skriv en kommentar