Home » UB1901 » Månedens Spiller Herre Senior 2 April ’21

Månedens Spiller Herre Senior 2 April ’21

Screenshot_20210426-162139_PicCollage

Jonas Olsen & Mikkel Sode har har endnu en gang sat navn på Herre Senior 2’s bedste spiller i den forgangne måned.

Og på den ene side var det en svær beslutning, efter en måned med tre sejre og flere flotte præstationer, men alligevel var trænerduoen egentlig ret hurtigt enige om hvem der havde markeret sig bedst og imponeret dem mest.

Men vi starter med at nævne de to kandidater der ellers var oppe at vende, nemlig Mads Søgaard Jakobsen & Andreas Thode Christensen.

Mads Søgaard Jakobsen leverede i sin første kamp i foråret en pragtpræstation, med to mål og en assist, og havde den vildskab han måske manglede i nogle kampe sidste år, og han sluttede også april måned af med en assist imod Raklev GI, med en flot aflevering til tremålsskytten Lasse Jensen. Mads Søgaard Jakobsen måtte dog denne måned se sig slået af to andre, som virkelig har markeret sig i 2.holdets nye system.

Den anden der måtte se sig slået på målstregen er midtbanedynamoen Andreas Thode Christensen, der har knoklet røven ud af bukserne lige fra drengene startede op efter corona-pausen, og han vandt også 2.holdeta løbekonkurrence langt foran det nærmeste forfølgere. Andreas Thode Christensen er altid garanti for en 100% indsats i nærkampene, hvor han meget sjældent skåner sig, og på hans nye position på den centrale midtbane har han gjort sig særdeles flot bemærket med to mål og to assist i tre kampe.

Han må dog se sig blive slået af sin midtbanemakker Frederik Otto Jensen, som har været fuldstændigt outstanding den forgangne måned, hvor han har styret spillet på midten med flotte afleveringer og hele tre assist.

Frederik Otto Jensen har vist sig at være særdeles kampafgørende i de tre første kampe, hvor han også har noteret sig for to mål, og imod både Føllenslev Særslev IF og Raklev GI skal “Otto” tilskrives en stor del af æren for at holdet fik tilkæmpet sig de tre point, med sine kampafgørende aktioner såsom mål & assist.

Desuden går han altid forrest og råber sine holdkammerater op til træning & i kamp, og det er derfor også fuldt fortjent at han nu kan kalde sig månedens spiller.

Skriv en kommentar