Home » UB1901 » Månedens Spiller Herre Senior 1: Henrik Olsen

Månedens Spiller Herre Senior 1: Henrik Olsen

🔵 Månedens Spiller Herre Senior 1 🔵

Så er det igen blevet tid til at sætte navn på Månedens Spiller, og det har været en svær opgave for Tommy Søgaard Gotfredsen & Kevin Bernhard Pedersen, der havde rigtig meget lyst til at give prisen til Nikolai Holst Nielsen, der specielt i de sidste to kampe har været helt outstanding.

Men når man har en målmand der i 360 minutter (+tillægstid) blot har lukket to mål ind, så er det meget svært at komme udenom Henrik Olsen, og “Heinze” der tidligere på foråret fik en endnu finere titel, som far, kan nu også kalde sig Månedens Spiller for Herre Senior 1.

“Heinze” mente selv at han var impliceret i FC Kalundborg’s 2-0 for 14 dage siden, men det er vidst så også den eneste fejl han har lavet i den forgangne måned, hvor han udover at have blandet sig godt ude i feltet, også har haft flere gode redninger, bl.a en pointgivende en af slagsen, i de døende sekunder af opgøret imod Benløse IF.

“Heinze” har virkelig taget den øget konkurrence til sig, og har udover i kamp, også præsenteret på et rigtig højt niveau til træning, og ikke mindst i de specieltilrettede træningspas med målmandstræner Carsten Ginnerup Jensen.

Vi ønsker “Heinze” stort tillykke med prisen, og han vil blive præmieret for sin indsats ifm weekendens opgør imod Ringsted IF ⚽️

1-2-3 Heinze er en mur ✋️⛔️

Skriv en kommentar