Home » UB1901 » Lokalbrag imod Jyderup Boldklub ifm vores indvielse af Kunstgræsbanen

Lokalbrag imod Jyderup Boldklub ifm vores indvielse af Kunstgræsbanen

⚽️ Lokalbrag imod Jyderup Boldklub ifm vores Indvielse af Undløse BKs Kunstgræs-anlæg ⚽️

Lørdag d. 23.september skal vi sådan helt officielt have indviet byens nye flotte Kunstgræs-anlæg, og som tidligere nævnt sker det med et udvalgt Undløse Boldklub – All Stars-hold imod Andreas Kraul & Presselandsholdet.

Og vi kan nu løfte sløret for endnu en kamp der er værd at sætte krydset i kalenderen for. Vi har nemlig via en god dialog med Jyderup BK & DBU Sjælland fået på plads at Sami Johansen & co kommer på besøg i Serie 2’s 5.runde.

Traditionelt har opgørene imellem Undløse BK & Jyderup BK trukket rigtig mange mennesker, og også slået lidt knister på & udenfor banen, så det er et opgør vi forventer os rigtig meget af, og så samtidig et utroligt vigtigt opgør om point til en forventelig rigtig stærk Serie 2 pulje 3.

Udover dagens to sene fodboldkampe (kl 12.00 & 14.15), så kan vi også byde på U9/10-stævne med Martin Daugaard Tamberg & Jackie Højgaard Andersen ’s drenge & piger om formiddagen, og så glæder vi os også rigtig meget til forhåbentlig at se en masse af de indbudte gæster fra bl.a Kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune, Kultur og fritid mv, og bl.a. har vores vikarierende borgmester Lars Qvist samt Kultur & Fritid Udvalgets Formand @Ole Hansen lovet at sige et par ord.

Så hvis I ikke allerede har sat kryds i kalenderen, så gør det nu ❌️❌️⚽️⚽️

Skriv en kommentar