Home » UB1901 » Klasseforskel i til tider ond “sommerkamp” på Gislinge Stadion

Klasseforskel i til tider ond “sommerkamp” på Gislinge Stadion

Undløse Boldklub ’s 1.hold sikrede dig i går eftermiddags 5.pladsen i Serie 2 pulje 3, da holdet vandt 3-2 ude over Gislinge BK.

Kampens resultat gav dog ikke et reelt billede af kampen, hvor der var klasseforskel fra første til sidste fløjt.

De til lejligheden rødklædte gæster blev mødt af en forfærdelig bane, et meget hårdt spillende hjemmehold, samt den sædvanelige flotte kulisse på Gislinge Stadion, der var rigtig fint besøgt.

Selvom kampens dommer i optakten kaldte opgøret for “betydningsløs”, så var det selvfølgelig en kamp Tommy Søgaard Gotfredsen & Kevin Bernhard Pedersen ville vinde, og selvom banens beskaffenhed gjorde det svært at spille fodbold, så kom gæsterne rigtig fint fra land, med flere tilløb til fine chancer.

Hjemmeholdet kom tilgengæld ud med en aggressivitet der måske var lige i overkanten, og allerede efter 20 minutter havde de lavet fire-fem hårde & unødvendige eftertacklinger, og det var da også en af disse der for første gang i opgøret fik gæsternes bænk & mange tilskuere op af stolene. Tobias Holst Nielsen blev i to omgange sparket ned helt ude ved sidelinjen, og selvom det alle dage lignede et klokkeklart rødt kort, så slap hjemmeholdets angriber med et gult kort.

Så let slap Undløse BKs “traktor” dog ikke, da han måtte udgå i pausen med mistanke om et brækket kraveben, og søndagens tur på skadestuen har endnu hverken be- eller afkræftet den frygt.

Gæsternes tilskuere fik dog også lov at juble over et mål før pausen, da Heri Ema midtvejs i halvlegen udnyttede en “Jesper Olsen-aflevering” til at runde keeperen, og sende bolden i det tomme net.

Det blev blev 2-0, da Jonas Christensen efter en fiks frisparksbold fra Alexander Jensen sendte bolden i nettet, i en situation hvor hjemmeholdets målmand ikke så helt heldig ud.

Det lignede ren cruise control hen mod pausen, men i halvlegens overtid trådte Faton Gjyrevci i en ellers ufarlig bold, som hjemmeholdets angriber var først over, og han sendte sikkert bolden under Henrik Olsen i målet til pausestillingen 1-2.
Gæsterne udbyggede føringen straks efter pausen, da Heric Ema efter at have brændt en friløber, flot sendte bolden tilbage til Lasse Jensen, der med sit stærke venstreben tordnede bolden i nettet.

De kommende 20 minutter burde gæsterne have lavet både mål nr 4, 5 & 6, da Alexander Jensen, Nikolai Holst Nielsen & Lasse Jensen fik nogle rigtig store muligheder, og sidstnævnte burde også have haft et klokkeklart straffespark, da han blev nedlagt i feltet.

I stedet blev det dog hjemmeholdet der igen fik reduceret, men det til trods blev der aldrig rigtig spænding om udfaldet, og nedenstående statistik fra VEO-analytics fortæller da også sit tydelige sprog
📈Gislinge BK – Undløse BK📈
Boldbesiddelse 35% / 65%
Skud på mål 6 / 15
Hjørnespark 1 / 11
Gennemførte afleveringer 100 / 229

Der er ingen tvivl om at gæsterne burde have vundet større, men det til trods var der rigtig stor tilfredshed med udfaldet i omklædningsrummet efterfølgende, hvor Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen roste drengene for en fin sæson, hvor holdet i en presset situation til sidst hentede 9 point, hvilket betød at man blev “best of the rest” med en 5.plads i rækken.
Jonas Christensen blev efterfølgende kåret til kampens bedste spiller af sine holdkammerater.

I kan på videoen på linket her se kampens tre mål VIDEO HØJDEPUNKTER

Skriv en kommentar