Home » UB1901 » Kenneth “Mølby” Clausen ny mand i spidsen for Undløse BKs 2.hold

Kenneth “Mølby” Clausen ny mand i spidsen for Undløse BKs 2.hold

🔵 Kenneth “Mølby” Clausen ny mand i spidsen for Undløse BKs 2.hold 🔵

Det er os en rigtig stor glæde at kunne fortælle at KENNETH CLAUSEN, af de fleste kendt som “MØLBY”, bliver vores nye mand i spidsen for Herre Senior 2, der efter sommerferien igen skal forsøge at spille sig i Serie 4A, så holdet igen til foråret kan gøre en forsøg på at spille sig i Serie 3.

Det er ingen hemmelighed at vi gerne have set Claus Vive Payton Dyrting fortsatte i jobbet, og at vi følte os en smule presset over at skulle skifte træner hen over sommerpausen, og derfor gør det os også endnu mere glade, at vi i Kenneth Mølby Clausen kan rulle Plan A ud, fremfor de mange alternative løsninger vi havde tænkt i.

Mølby’s navn kom meget hurtigt på tale da vi begyndte at kigge på mulighederne, hvilket han faktisk også har været flere gange tidligere, men denne gang faldt det, heldigvis for os, sammen med at han stod uden trænerjob, og der skulle ikke mere end to korte samtaler til før vi havde en aftale på plads.

Mølby har tidligere spillet Old Boys-fodbold for Undløse BK, og kender rigtig mange i & omkring klubben, hvilket bestemt er en fordel, nu hvor skiftet sker hen over sommerpausen, hvor forberedelsestiden er meget begrænset.

Mølby har tidligere været træner i bl.a Mørkøv IF, Tuse IF, Tuse Næs & seneste Vipperød BK, og vi glæder os rigtig meget til at byde ham velkommen i “Familien Undløse BK”.

Vi har i første omgang lavet en aftale for efterårssæsonen, men begge parter er indstillet på et længerevarende samarbejde, men vi har valgt at se hinanden an i efteråret, for så at se om vi ikke skal lave en længere aftale derefter.

Vi håber & forventer at I vil tage rigtig godt imod “Mølby”, der udover at blive manden på sidelinjen til Herre Senior 2’s kampe, også vil indgå tættere på Herre Senior 1’s trænerteam ifm træningen, da mange af hans spillere kommer til at løbe rundt der, ligesom han selvfølgelig også vil stå for træningen af den gruppe der ikke med Tommy Søgaard Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen.

20230622_165804

Skriv en kommentar