Home » UB1901 » Kenan Mikkelsen vender hjem til Undløse BK

Kenan Mikkelsen vender hjem til Undløse BK

🔵⚽️💙Velkommen hjem Kenan💙⚽️🔵

I sidste uge blev han student, og selvfølgelig med et blåt bånd på hue, og på torsdag vil han igen trække i blåt, når KENAN MIKKELSEN er tilbage i Undløse BK.

Kenan Mikkelswn skiftede til Holbæk B&I, da han han var 15 år gammel, da flere af hans holdkammerater blev 16 år, og valgte at spille Senior-fodbold i bl.a Undløse BK – inden da havde han dog fået sin uofficielle 1.holdsdebut for klubben, da han i marts 2019 var med i en træningskamp imod Hvalsø IF – som blot 15 årig.

Kenan havde i årene forinden været en central på vores succesrige U14-hold, der blev Sjællandsmestre ved Final 4-stævnet i Helsinge, med Kenan som holdets anfører.

Han startede på Holbæk B&Is U17 hold, som på daværende tidspunkt lå i U17-Divisionen.

I sin første sæson blev han kaster lidt rundt på forskellige pladser, som både kant, back & central midt. Men da de rykkede op som 1.års U19, så blev han mere fast sat på højre back, hvor han udviklede sig mere og mere, og også fik en fremtræden rolle på holdet.

Men det var et rigtigt stort ønske for Kenan, at komme tilbage og spille på den centrale midtbane, og han havde derfor en god dialog nogle med Holbæk B&I herom, og det seneste år har han spillet langt de fleste kampe fra start på den centrale midtbane.

Kenan har i alle sine år i Holbæk B&I spillet på klubbens 1 hold – både på U17 & U19, og han er en spiller Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen ser rigtig meget frem til at få ind omkring holdet, da hans kvaliteter med bolden vil være en gave for holdet.

Læs også Kenan’s tanker om Undløse BK, da vi tilbage i december måned havde ham med i vores Julekalender her: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4984092124955234&id=786897278008094

Kenan Mikkelsen vat med i 1.holdets trup, i torsdagens Undløse Cup, og vil efter sommerferien få trøje nr 80.

Velkommen hjem Kenan – vi glæder os rigtig meget til at se dig i den rigtige blå trøje.

Skriv en kommentar