Home » UB1901 » Info til nye spillere – foråret 2023

Info til nye spillere – foråret 2023

Så er vi igen på vej ind i en ny sæson, og måske går flere rundt og overvejer hvor de skal spille efter vinterpausen, og hvis du går og overvejer om UNDLØSE BOLDKLUB skal være din nye klub, så får du her lidt info om os.

Alle nye spillere i klubben, har selvfølgelig muligheden for at komme til prøvetræning inden man beslutter sig for, om Undløse BK skal være jeres nye klub, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe jer bedst muligt i gang.

Og vi har masser af muligheder både på senior og ungdomsniveau.

Herre Senior:
Vi har tre herre-seniorhold tilmeldt. 1. & 2.holdet i henholdsvis Serie 2 & Serie 4, hvor det forventes at du træner rimelig regelmæssigt, og selvom vi selvfølgelig sætter stor fokus på det sociale også på disse hold, så forventes det at folk gå til opgaverne med en vis form for seriøsitet, og specielt 1.holdets cheftrænerduo Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen, forventer rigtig meget af sine folk, men tilgengæld så får du også lov til at spille og træne under nogle af de mest engagerede & dedikerede trænere på senior-niveau her i lokalområdet.

Herre Senior 2 har Claus Vive Payton Dyrting & Jimmi Hergott Zachariassen i spidsen for holdet i Serie 4 i foråret, hvor holdet skal spille Oprykningsspil til Serie 3.

Herre Senior 3 formåede at blive i Serie 5, og træner også med Claus Vive Payton Dyrting, Jimmi Hergott Zachariassen & 2.holdet, men ledes i kamp af Daniel Zøller og Martin Zøllner.

Herre-senior træner tirsdage & torsdage kl 18.30-20.15, og vil udgangspunkt være opdelt sådan at Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen har 1.holdstruppen, mens Claus Vive Payton Dyrting står i spidsen for de øvrige. Og i foråret var vi meget sjældent under 45 mand til træning, og vi har oplevet en stor tilgang de sidste 12 måneder.

Vi indledte 2023 med byggeriet af vores nye Kunstgræsbane-anlæg på Undløse Stadion, og banen forventes klar omkring påske, hvilke betyder at vi igen i år træner på kunstgræs i Mørkøv fra uge 7, og til vejret tillader os at rykke til Undløse – ligeledes tirsdag & torsdag, dog fra kl 19.45-21.15

Klubbens to bedste hold vil i forårssæsonen spille hjemme kl henholdsvis 12.00 & 14.15, mens 3.holdet spiller søndag kl 11.00

Old Boys
Vi har desværre været nødt til at lukke vores Dame Senior/Old Girls hold, mens vores Oldboys-hold er tilmeldt Odsherredsturneringen 7 mands, og de spiller primært kampe onsdag aften.

Ungdom:
Vi har selvfølgelig også nogle gode muligheder på ungdomssiden, hvor Martin Tamberg Daugaard & Tobias Bechsgaard står i spidsen for vores mindste årgange (U6/7 & U9/10 drenge/piger), og så håber vi stadig også at kunne oprette et U12-drenge

Vi har med andre ord plads til alle i Undløse BK – uanset niveau, træningsindsats & engagement.

Hvor træner vi?
Vi træner ved Undløse Hallen, der ligger ca 20 minutter sydvest for Holbæk. Her har vi rigtig gode faciliteter i “Foreningshuset”, hvor diverse fællesarrangementer også finder sted.
Vores adresse er: Øvej, Undløse, 4340 Tølløse.

Hvornår træner min årgang?
Vores træningstider i ungdomsafdelingen finder du her: http://ub1901.dk/holdansvarlige/

Herre Senior-træningstider kan læses øverst i dette opslag.

Hvad med udstyr?
Du skal blot medbringe træningstøj, fodboldstøvler etc, så sørge vi for bolde, overtrækstrøjer, drikkedunke osv. Og hvis du mangler støvler eller træningstøj, har vi flere i klubben, der kan hjælpe og vejlede dig til at købe det helt rigtige, og vi har også gode aftaler vedr træningstøj mv hos Sport Direct Roskilde.

1.holdstruppen, der udpeges af Cheftræner-duoen Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen (ca 24-25 mand), får udleveret træningstøj både til vinter- & sommertræningen.

Jeg er x år gammel hvilket hold skal jeg spille på?
Læs alt om vores holdinddeling: http://ub1901.dk/holdansvarlige/

Skal jeg betale kontingent med det samme?
I Undløse Boldklub giver vi dig mulighed for at se tingene an inden du beslutter dig for om du vil fortsætte i klubben eller ej, men vi har en tommelfingerregel om, at man ikke kan blive udtaget til sæsonens første kamp uden at have betalt kontingent. Men der vi altid være mulighed for at lave en individuel aftale med vores kasserer, hvis det af den ene eller anden grund kniber med at finde pengene.

Hvor skal vi spille kamp, hvornår & mod hvem?
Du kan på DBU Sjællands hjemmeside se en samlet oversigt over alle vores hold og deres respektive kampprogrammer her: https://www.dbusjaelland.dk/resultater/Klub/1290

Hvem kan jeg kontakte?
Du finder kontaktpersoner i både senior- & ungdoms-afdelingen her: http://ub1901.dk/holdansvarlige/

Yderligere info
Du er også altid velkommen til at kigge lidt rundt her på vores hjemmeside, hvor al den nødvendige information gerne skulle være at finde, ellers må du endelig kontakter os, hvis der er spørgsmål du ikke kan få besvaret.

Vi er desuden på Facebook www.facebook.com/ub1901 – en side vi bruger meget aktivt til at dele succesoplevelser, længere optakt- & referat-indlæg fra primært 1. & 2.holdets kampe, samt diverse nyheder om hvad der rør sig i klubben.

Har du spørgsmålet du ikke føler ovenstående giver svar på, så kontakt Formand Jimmi Vaarskov, for yderligere info (Tlf 23461204 eller mail Jimmi.vaarskov@carlsberg.dk)

Vi glæder os rigtig meget til at se jer i på banerne i Undløse BK.

Skriv en kommentar