Home » UB1901 » Hvil i fred Mogens “Gårdmanden” Jensen

Hvil i fred Mogens “Gårdmanden” Jensen

🔵😥”Gårdmanden er ikke længere i blandt os😥🔵

Det er med stor sorg at vi i dag har erfaret, at Mogens “Gårdmanden” Holt Jensen efter længere tids sygdom, er død i en alt alt for tidlig alder.

Mogens har været en de vigtigere personligheder i Undløse BK de sidste 50 år, hvor han udover at have båret den blå trøje på banen, også har lagt ufattelig mange frivillige timer i bestyrelsen, senest som Kasserer, men også i de mange andre store & små opgaver der skal løses, for at holde en fodboldklub kørende. De seneste år har han bl.a været en fast del af dommerbordet ifm Undløse Cuppens Gadefodbold-turnering, ligesom han også har været en af klubbens mest faste støtter – senest som trøjesponsor på Herre Senior 2.

Og derudover har han selvfølgelig også givet os sine sønner, Mikkel Holt Jensen & Magnus Holt Jensen, der begge to har været en del at Undløse Boldklub siden de kunne gå, og sidstnævnte har vi heldigvis stadig stor glæde af på 3.holdet, og som en uvurderlig arbejdskraft til diverse arrangementer, mens vi i øjeblikket må nøjes at se storebror indenfor kridtstregerne til Undløse Cuppen.

Vi kondolerer og sender selvfølgelig vores tanker til Mikkel, Magnus, Lone & resten af Mogens’ familie & nærmeste – Hvil i fred 😥💙

Screenshot_20221101_122721

Skriv en kommentar