Home » UB1901 » Historisk stærkt målmandsteam i Undløse BK

Historisk stærkt målmandsteam i Undløse BK

🥅 Historisk stærkt målmandsteam i Undløse Boldklub 🥅

Vi har haft rigtig mange dygtige målmænd i Undløse BK, men som målmandsteam har vi næppe vi stærke end vi er i øjeblikket.

Henrik Olsen & Arvid Birch Laursen har presset hinanden til det yderste, og gjort det rigtig svært for 1.holdets Trænerteam Tommy Søgaard Gotfredsen & Kevin Bernhard Pedersen at vælge deres 1.valg.

“Heintze” har vundet den kamp i foråret, hvor Herre Senior 1 har haft et historisk stærkt defensivt forsvar, og vores nybagte far i målet, her blot lukket 8 mål ind i holdets 8 kampe, og i maj måneds fire kampe, var det kun FC Kalundborg der formåede at sende bolden ind bag Heintze i målet, hvilket fuldt fortjent gav ham prisen som Månedens Spiller.

Den samme titel fik Arvid Birch Laursen tidligere på foråret på Herre Senior 2, hvor han har været fuldstændig afgørende for at holdet til det sidste kæmper med om oprykningspladserne til Serie 3. Efter en lidt hård start på foråret, så er Arvid blot blevet placeret 6 kampe i de sidste 7 kampe, og tre kampe har han forladt banen uden at lukke mål ind – bl.a opgøret i Osted imod FC Lejre, hvor han snubbede et straffespark ved stillingen 0-0.

Sidst med absolut ikke mindst, så har Daniel Nesbit Rohde været stærkt medvirkende til at Herre Senior 3 har haft et mere end godkendt forår. “Rohde” har over 100 Serie 4-kampe på cv’et, og også fået en håndfuld kampe i både Serie 2 & 3, hvilket har givet noget ro defensivt for 3.holdet, der i de seneste 8 kampe har lukket 12 mål ind, og to gange har Rohde forladt banen uden at lukke mål ind.

Udover deres helt afgørende rolle i både Serie 2, 4 & 5, så har vores målmandsteam også leveret helt fantastisk til træning, hvor alle tre ligger på 100%, hvis vi udelukkende kigger på de seneste 10 træningspas, og alle tre ligger på over 75% samlet for hele foråret. Det er ganske imponeret, og giver også noget ekstra kvalitet til træning, når der i begge grupper er dygtige målmænd, og faktisk har de alle tre skiftet meget rundt, og tilbage både omkring 1. & 2./3.holdstruppen.

En stor del af æren for det flotte forår, skal også tilskrives Carsten Ginnerup Jensen, der med stort engagement og et spændende program har “tæsket” vores målmænd godt igennem ca hver 14.dag – fra kl 18.00-19.00, inden de så har indgået i den normale træning derefter.

Så når I kommer på Undløse Stadion i morgen, så giv lige vores tre dygtige målmænd et ekstra klap på skulderen – det fortjener de virkelig ❤️

Vores Målmandsteam har i over 15 år været sponsoreret af Bog & Ide v/Martin Christensen, og det er også deres velkendte logo der pryder Heintze & Arvids tøj, mens Rohde spiller med, ny afdøde, Mogens Holt Jensen’s “Gårdmanden” på tøjet.

Collage_2023-06-02_10_16_09

Skriv en kommentar