Home » UB1901 » Heric Ema dobbelt målscorer i uskøn sejr over Skælskør B&I

Heric Ema dobbelt målscorer i uskøn sejr over Skælskør B&I

Undløse BKs 1.hold hentede her til eftermiddag 3 point via en 2-1 sejr over Skælskør B&I, i en kamp hvor hjemmeholdets individuelle niveau blev afgørende efter en generelt rigtig skidt indsats.

Hjemmeholdet indledte kampen uden ret meget tænding, og med alt for mange sløsede afleveringer og forkerte beslutninger, bl.a endnu et dumt gult kort der gav gæsterne en periode i overtal, der også førte til 1-0 scoring efter flere fejl i hjemmeholdets defensiv.

Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen på sidelinjen var tydeligt utilfredse med tingene, og sendte midtvejs i halvlegen alle tre mand på bænken ud til opvarmning, og lavede da også en triple udskiftning efter en halv time.

Umiddelbart inden fik hjemmeholdet dog udlignet, da Jonas Møllnitz flot vendte rundt på sin modstander, og spillede Heric Ema fri i feltet hvor han afsluttede iskoldt ved den nærmeste stolpe.

Udligningen og de tre udskiftninger gav desværre ikke den ønskede ro & styring på spillet, og generelt set var gæsterne mest på bolden, dog uden at de skabte noget nævneværdigt.

Hjemmeholdet blev ramt af endnu et gult kort midtvejs i 2.halvleg, og da Yosief Siltan Andersen også så gult 10 minutter før tid, så troede de fleste at hjemmeholdet bare skulle sikre det ene point, og så trods alt få det ind på kontoen efter en sjøl eftermiddag.

Men de blåklædtes individuelle styrke blev alligevel afgørende, da Lasse Jensen to minutter efter udvisningen pressede højt på gæsternes bagkæde, hvor han erobrerede bolden, spillede den bredt til Thomas Søgaard, der med en perfekt aflevering fandt Heric Ema på midten, og han sendte køligt sin anden scoring i nettet.

Så blot en enkelt øjebliks kvalitet, og så lå bolden i kassen, og gæsterne kom aldrig tæt på en udligning, og de mange tilskuere på Undløse Stadion kunne juble over en hårdt tilkæmpet sejr.

Efterfølgende var stemningen da heller ikke euforisk i omklædningsrummet, hvor både trænerteamet og spillerne var ret afklaret med at præstationen ikke var den bedste, men omvendt så er det også en af de sejre der giver ekstra rygvind gående ind i de kommende topkampe imod Benløse IF & FC Kalundborg.

Den dobbelte målscorer Heric Ema blev belønnet med syv stemmer efter kampen, mens der var tre stk til Thomas Søgaard & Christian Nøhr.

Skriv en kommentar