Home » UB1901 » Godt nytår

Godt nytår

Normalt bruger jeg denne nytårshilsen til at se tilbage på et fantastisk år, og selvom 2020 også har haft sine højdepunkter, så har jeg i år valgt at se frem imod den nye i stedet.

Og ja – vi starter selvfølgelig med endnu en aflysning, da Undløse Indoor Cup nærmest blevet aflyst inden vi overhoved kom igang, og vi ved også allerede nu at Herre Senior 1 & 2’s træningskampe i februar er aflyst, ligesom den traditionelle fodboldopstart også bliver noget anderledes end vanligt.

Men kigger vi ud efter den 28.februar og de nuværende corona-restriktioner, så venter der Undløse Boldklub et rigtig spændende år.

Marts måned byder på et rigtig spændende opstartsprogram for både Herre Senior 1 & 2, der udover de almindelige træningskampe også skal på Træningslejr i Osted, i weekenden d. 26.-28.marts, hvor vi ud over en masse hygge på tværs af hele gruppen, også skal have afviklet tre vigtige kampe forud mod sæsonstarten i april måned, hvor begge hold kæmper for overlevelse i henholdvis Serie 2 & Serie 4.

2021’s første halvår byder også et rigtig spændende projekt i samarbejde med Undløse Skole, når vi 11.juni inviterer til “Åben Skole-dag”, hvor alle skolens elever forhåbentlig vil få en fantastisk dag i fodboldens tegn. Og vi håber vi at endnu flere får lyst til at spille fodbold på Tommy Nilsson eller Martin Daugaard Tambergs U6/7- & U8/9/10-hold.

Og så glæder vi os selvfølgelig helt enormt til sommeren, og til igen at kunne inviterer jer til Undløse Cup – og i år samtidig med at Danmark forhåbentlig spiller sig rigtig langt ved den udsatte EM-slutrunde.

Det er svært at forestille sig at Undløse Cuppen 2021 bliver helt uden restriktioner, men vi vil gøre hvad vi kan for at vi får den bedst mulige uge, og vi savner virkelig en rigtig fest for og med hele byen.

Og vi har selvfølgelig også mange andre spændende projekter i støbeskeen, og der opstår nok også ideer hen af vejen, så ingen af os ved helt hvad 2021 byder på.

Slutteligt vil jeg gerne takke alle vores medlemmer, trænere, frivillige, sponsorer, samarbejdspartnere mv, og ønske jer allesammen et rigtig godt nytår.

Jeg håber at vi kan ses endnu mere i 2021 end tilfældet har været i 2020.

Pas godt på jer selv, og jeres nærmest.
Formand Jimmi Vaarskov
på vegne af Undløse Boldklubs bestyrelse

Skriv en kommentar