Home » UB1901 » Flotte sejre til 1. & 2.holdet

Flotte sejre til 1. & 2.holdet

🔵1.holdet vandt ensidigt topopgør🔵

Undløse Boldklub ’s 1.hold havde her til eftermiddag besøg af FC Hornsherred til en direkte duel om 3.pladsen i Serie 2 pulje 3, og Tommy Søgaard Gotfredsen ’s sidste hjemmekamp i spidsen for klubbens bedste hold blev en ensidig affære med hjemmeholdet i teten.

De blåklædte værter gik til pausen med en 1-0 føring på en scoring af Benjamin Jensen, mens Jonas Møllnitz & et selvmål reelt afgjorde kampen til 3-0 midtvejs i 2.halvleg.

Hjemmeholdet blev ramt af tre gule kort efter pausen, og spillede i undertal i kampens sidste halve time, men det til trods skulle der et straffespark til før gæsterne fik reduceret til slutresultatet 3-1.

Mergim Karaqica & Jonas Møllnitz var hjemmeholdets bedste på dagen ⚽️⚽️

🔵Skovholm-show da 2.holdet vandt topopgør🔵

Undløse Stadion lagde her til eftermiddag græs til et vaskeægte topbrag, da nr 1 & 2 i Serie 4 pulje 10 tørnede sammen, med gæster fra Vemmelev BK på 2.pladsen før opgøret.

Og gæsterne startede kampen bedst, og inden måltavlen havde rundet 15 minutter, så var de grønklædte foran 2-0.

Men så overtog Emil Skovholm Pedersen scenen til sit helt eget personlige målshow, og med to flotte scoringer før pausen sørgede han for 2-2 ved halvtid, og med 15 minutter igen fuldendte han sit hattrick, og sendte hjemmeholdet på sejrskurs.

Sejren blev endeligt slået fast tre minutter inde i overtiden, da Kian Mikelsen efter en omstilling lukkede festen til 4-2.

Efterfølgende var der ikke meget tvivl om hvem der var hjemmeholdets bedste, da Hattrick-Hero, Emil Skovholm, fik hele 12 stemmer af sine holdkammerater.