Home » UB1901 » Flot sejr til 1.holdet ude over Tuse IF

Flot sejr til 1.holdet ude over Tuse IF

Undløse BKs 1.hold var lørdag eftermiddag på besøg på Kunstgræsbanen v/Tuse Hallen, hvor Tommy Gotfredsen måtte undvære anfører Jonas Møllnitz, forsvarsstyrmanden Flemming Gotfredsen samt målmand Henrik Olsen.

Det betød comeback til Nikolai Holst Nielsen & Magnus Herforth, mens Tore Babalola Andersson passede hanskerne mellem stængerne.

Kampen var præget af en voldsom vind, der gav to vidt forskellige halvlege, hvor vinden primært bestemte initiativet.

Og vinden fik da også en afgørende faktor allerede tidlig i opgøret, da Jonas Christensen efter 3 minutter slog et indlæg i feltet, hvor hjemmeholdets midtstopper headede bolden i eget net i en blød bue over målmanden.

Gæsterne var altdominerende i 1.halvleg, godt hjulpet på vej af vinden, men desværre manglede den sidste skarphed, og de blåklædte formåede desværre ikke at udbygge føringen trods store muligheder til Magnus Herforth, Lasse Jensen & Heric Ema.

Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen måtte midtvejs i 1.halvleg udskifte Nikolai Holst Nielsen, og kort før pausen måtte også Jonas Christensen udgå med en skade, og de to blev erstattet af Christian Nøhr & Lucas Roel Søgaard, der begge leverede et rigtig flot indhop med helt afgørende roller.

De to hold gik til pausen med 0-1 på måltavlen, og der var ingen tvivl hos cheftrænerduoen om, at gæsterne vil komme under et større pres i 1.halvleg med vinden imod sig, og sådan kom det da også til at gå. Hjemmeholdet overtog initiativet, men dog stadig uden for alvor at teste Tore Babalola Andersson i målet, og både Heric Ema & Lasse Jensen burde nok have udbygget føringen på en af de mange omstillinger gæsterne satte ind.

Et en times spil blev Samim Rafiq sendt på banen til sin debut i den blå trøje, og han skulle senere få en helt afgørende rolle.

Men først var det Heric Ema & Lucas Roel Søgaard der stjal rampelyset, da sidstnævnte erobrede bolden højt på gæsterne halvdel, og med et par gode træk skabte han plads til sig selv på venstrekanten, hvor fra han smed et perfekt indlæg ind til Heric Ema, der nærmest med skulderen fik sendt bolden i nettet til stor glæde for de mange fremmødte Undløse BK-tilskuere, og ikke mindst trænerbænken.

Blot to minutter senere lignede det en afgørelse, da Samim Rafiq bragte gæsterne på 3-0, efter en fremragende aktion af Christian Nøhr på midten, hvor han erobrede bolden i et stærkt pres, hvorefter han sendte Heric Ema fri i dybden, og på midten fandt han Samim Rafiq, der iskoldt driblede uden om hjemmeholdets bagerste mand, og satte iskoldt bolden i nettet til 3-0. Scoringen gav en nærmest euforisk stemning hos gæsterne, der samlede sig omkring Samim Rafiq, der i ren glæde søgte sidelinjen, og hoppede op i armene på en jublende Tommy Gotfredsen.

Blot to minutter senere opstod der en nærmest identisk situation, men med omvendt fortegn, da Samim Rafiq fandt Heric Ema bagerst i feltet, men desværre svigtede angriberens skarphed, og chancen løb derfor ud i sandet.

Kort efter diskede Tore Babalola Andersson op med en fantastisk dobbeltredning, da han først stoppede bolden med en kattesmidig fodparade, og på den efterfølgende returbold lignede det en nem scoring for hjemmeholdet, men Tore Babalola Andersson var hurtigt nede ved den ene stolpe, hvor han fik skubbet bolden ud til hjørnespark.

Det lignede et fortjent clean sheet til holdets vikarierende målmanden, der dog måtte lade sig overliste af vinden og et fantastisk spark fra 30 meters afstand, der sned sig ind helt op af den modsatte stolpe.

Blot minuttet efter kom der helt unødigt spænding i opgøret, da hjemmeholdet fik tildelt et noget tyndt straffespark begået af Magnus Herforth, og hjemmeholdet omsatte sikkert chancen til mål.

De sidste 5-6 minutter blev naturligt nok ret nervøst, men hjemmeholdet formåede ikke for alvor at gøre det farligt, og Tommy Gotfredsen, Kevin Morf Pedersen & resten af Undløse BK-bænken kunne ved slutfløjtet juble over de 3 point.

I omklædningsrummet efterfølgende var cheftrænerduoen en smule skuffet over spillet, men anerkendte også at vinden havde en helt afgørende rolle, og drengene fik fortjent ros for sejren & de tre point.

Tore Babalola Andersson fik efter kampen seks stemmer som kampens spiller, mens Christian Nøhr efter et flot indhop fik fire stemmer, og i alt var der stemmer til hele otte spillere.

Skriv en kommentar