Home » UB1901 » Flot 2.halvleg sikrede 1.holdet en ny sæson i Serie 2

Flot 2.halvleg sikrede 1.holdet en ny sæson i Serie 2

🔵 Flot 2.halvleg sikrede 1.holdet en ny sæson i Serie 2 🔵

Undløse Boldklub har også et hold i Serie 2 efter sommerferien. Det blev en realitet, da Tommy Søgaard Gotfredsen & Kevin Bernhard Pedersen ’s mandskab i dag sendte Ringsted IF hjem med et 4-1 nederlag.

Undløse Stadion var flot besøgt i det gode vejr, og de mange tilskuere fik en 1.halvleg på det jævne og uden de helt store chance.

Gæsterne kunne dog alligevel gå til pause med en 1-0 føring, da deres venstreback tornede et frispark direkte op i hjørnet fra 35 meter.

Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen manede dog til besindighed i pausen, og bad drenge fortsætte de fine takter fra 1.holdet, og lovede dem at det sp nok skulle give afkast.

Og der skulle da heller ikke gå mere end halvandet minut af 2.halvleg, før hjemmeholdet sendte udligningen i kassen. Indskiftede Benjamin Jensen slog en perfekt frisparksbold ind i feltet, hvor Heri Ema flot tog bolden ned, og sendte den i nettet ved den bagerste stolte.

Herfra sad hjemmeholdet fuldstændig på tingene, og bortset fra en enkelt frisparksafslutning, så var Henrik Olsen i målet stort set arbejdsløs. Og derfor kan man jo godt spille en hovedrolle alligevel, og hjemmeholdets føringsmål startede faktisk en fremragende bold fra “Heintze” i målet, som Jonas Møllnitz headede videre til Thomas Spenner Søgaard Terkelsen der gik imod baglinjen, og med en ren sukkerbold fandt han indskiftede Alexander Jensen på midten, der vippede bolden over gæsternes mål.

Gæsterne kom fortsat ikke med ret meget, og 10 minutter før tiden lukkede hjemmeholdet endegyldigt opgøret, da Thomas Spenner Søgaard Terkelsen stensikkert sendte bolden i nettet fra 11-meter pletten, efter at Tobias Holst Nielsen var blevet nedlagt i feltet.

Kort før tid fik Alexander Jensen lov til at lukke festen, da han efter en fantastisk angreb sendte Nikolai Holst Nielsen ’s fine tværbold i nettet. “Rill” har haft en lidt blandet sæson, hvor han har været lidt inde og ude af holdet, og også siddet ude et par kampe med en skade, med her til sidst da tingene skulle afgørende, så havde han en afgørende fod med i 1-0 scoringen i sidste weekend, og i dag blev han noteret for to mål i den grad kampafgørende for de blåklædte, hvilket da også efterfølgende blev belønnet med tre stemmer som kampens bedste spiller, kun overgået af Magnus Herforth der efter en flot defensiv kamp fik fem stemmer.

Sejren betyder at Undløse BK også efter sommerferien spiller Serie 2, og at holdet slutter som nr 5 i rækken, hvis det bliver til point på lørdag i Gislinge.

Skriv en kommentar