Home » UB1901 » Familien Søgaard indstillet til Amatørfodboldens Hall of Fame

Familien Søgaard indstillet til Amatørfodboldens Hall of Fame

Fodboldstudier.dk har valgt at oprette “Amatørfodboldens Hall of Fame”, og vi er rigtig glade & stolte over at være repræsenteret blandt de indstillede kandidater.

Og selvom man egentlig skulle indstille en enkelt ildsjæl eller person, så er vi meget glade for at der her er blevet gjort en undtagelse, da man selvfølgelig ikke kan sige Undløse Boldklub uden at sige “FAMILIEN SØGAARD”

Jens Jensen var klubbens første Formand tilbage i 1901, og som de fleste nok ved, så er Tom & Paw Søgaard hans oldebørn, Thomas, Lucas, Lasse & Alexander Søgaard hans tipoldebørn, og man kan i næsten alle grene af klubben, finde “pinde” der på en eller anden måde rammer “Familien Søgaard’s stamtræ”, og det er lige fra 1.holdets cheftræner til klubbens revisor.

Vi er meget glade & stolte over indstillingen, og selvfølgelig ikke mindst for alt det Familien Søgaard har gjort, og til stadighed gør for Undløse BK.

Vi vil selvfølgelig følge Fodboldstudier.dk’s udnævnelse tæt og bringe nyt her på siden, så snart der er noget at berette om.

Læs mere på https://fodboldstudier.dk/halloffame/indstillede-kandidater/alle#Søgaard-Jensen

Skriv en kommentar