Home » UB1901 » Cheftrænerens blog: Kevin Morf Pedersen

Cheftrænerens blog: Kevin Morf Pedersen

Så er det igen blevet tid til “Cheftrænerens Blog”, og I får herunder Kevin Morf Pedersens syn på lørdagens sejr på Jyderup Stadion.

“Lørdagens kamp var en af dem, hvor vi havde alt og tabe, og nærmest kun kunne skuffe. Det altid en farlig kombination, og så oveni det med et par spiller og en træner, som var lidt mere spændte ind de plejer at være grundet deres Jyderup BK-fortid.

Vi snakkede om før kampen, at det var vigtigt at vi bevarede respekt for vores modstander, som på hjemmebane havde lavede nogle rigtig fine præstationer, så det lå ikke lige for at det bare ville blive en nem kamp.

Heldigvis havde drengene et tilpas spændingsniveau, og gjorde præcis som det taktiske oplæg med højt pres og fuld koncentration i opspil og returløb.

De første 15-20 minutter havde vi en del “lige ved og næsten”-chancer, men blev aldrig helt farlige nok – bl.a havde “Funch” en mulighed på kanten af feltet, hvor der ifm hans afslutning bkev lavet et hårdt meget frispark på ham, og desværre tog bolden underkanten af overliggeren og gik i spil igen – men værre var det, at han i samme frekvens blev skadet.

Men held i uheld, så gjorde det jo at Heri Ema kom på banen, og det blev derfra et rent “Heri-show”.

Han havde ikke været på banen ret længe, før han to gange i feltet får vendt på sin direkte modstander, og sparket bolden ind til både 1 & 2-0.

Derefter kunne man tydeligt mærke at vi var i fuld kontrol, og får også et straffespark som Heric sikkert sparker ind til 3-0.

I pausen snakkede vi om at vi skulle prøve og holde tempoet oppe, og se om vi ikke kunne lave flere mål, men desværre blev de sidste 45 minutter ikke helt ligeså tempofuld, men vi holdt disciplinen og sluttede da også af med en rigtig flot 5-0 sejr – bl.a var det dejligt også at se Samim Rafiq på måltavlen.

Det var dejligt med 3 point på kontoen, og som alle nok har set, så bliver det et voldsomt parløb med de fire-fem hold i toppen af rækken, og vi glæder os til vi går ind i den sidste halvdel af turneringen, og håber at vi kan forsætte den gode stime vi er inde i.