Home » UB1901 » Cheftrænerens Blog: Jakob Kildegaard Smidt

Cheftrænerens Blog: Jakob Kildegaard Smidt

Herunder kan I læse cheftræner Jakob Kildegaard Smidts tanker om lørdagens sejr over TFC Odsherred.

“Det blev en kamp der blev præcis så besværlig som vi på forhånd havde regnet med, og det var der flere grunde til.

Dels fordi vi kom fra en præstation i sidste weekend der var rigtig rigtig stærk, hvor vi hold et højt tempo gennem hele kampen og det kan hurtigt blive frustrende hvis ikke man rammer det igen fra start.

Og så ikke mindst pga af en modstander der absolut intet ville. TFC Odsherred var disciplinerede og dygtige til at ødelægge kampen med mange dueller og hårdt spil så vi ikke kunne komme op i tempo.

Vi havde godt på fornemmelsen at de ikke ville komme og presse højt i banen, men jeg var alligevel overrasket over at et hold med flere fine spillere ville så lidt.

Jeg tror også drengene blev en lille smule overraskede over den fysik de kom med, det ødelagde i hvert fald vores rytme.

Udover de første 25 minutter I 2.halvleg synes jeg trods alt at vi havde god kontrol på kampen, og vi bør jo score tre eller fire mål inden pausen med de chancer vi producerer, og vi holder dem samtidig også nede på et acceptabelt niveau af chancer.

Meb som det jo tit er bliver man straffet når man ikke udnytter sine egne chancer og det blev vi også, da TFC Odsherreds angriber flot sparkede bolden i kassen fra kanten af feltet efter en omstilling.

Vi viste dog god moral og blev ved med at tro på tingene, og vender da også fortjent kampen med to mål.

Modsat Svogerslev BK-kampen er jeg glad for udtrykket det sidste af kampen, hvor vi denne gang forsvarer kampen hjem med bolden, fremfor at falde ned i feltet og risikere tilfældigheder.

Det var tre vigtige point, og nu bliver resten af turneringen rigtig spændende.

Skriv en kommentar