Home » UB1901 » Bliv MEDEJER af Undløse’s kunstgræsbane

Bliv MEDEJER af Undløse’s kunstgræsbane

Screenshot_20210423-211937_PicCollage

⚽️🏟🍀BLIV MEDEJER AF VORES NYE KUNSTGRÆSBANE!!🍀🏟⚽️

I Undløse Boldklub drømmer vi om at skabe endnu mere liv i Undløse, og om at skaffe en “idræts-legeplads”, der kan bruges hele året, og derfor har vi kæmpet hårdt for at få en kunstgræsbane til byen.

Vi har haft et fantastisk samarbejde med Undløse Lokalråd og ikke mindst Holbæk Kommune der i midten af marts-måned gav tilkendegivelse om at støtte projektet, og nu starter det “hårde” arbejde for alvor.

Vi skal nemlig ud og skaffe så mange penge som overhoved muligt, inden vi skal tilbage til Kultur og fritid i Holbæk Kommune for at få projektet helt i mål.

Og derfor har vi nu brug for jeres hjælp.

I kan nemlig blive MEDEJERE af kunstgræsbanen, ved at give jeres bidrag til “MOBILEPAY NR 170018”.

Banen bliver i alt blive 8.712 m² stor, og for blot 2️⃣5️⃣0️⃣ kr kan I sikre jer 1 m² ⚽️⚽️

Alle bidrag er meget kærkomne, og alle der giver minimum 5️⃣0️⃣0️⃣ kr vil få deres navn op ifm banen, og skulle nogen have en sjov ide om at købe det ene målfelt, midtercirklen osv, så kontakt os endelig, så finder vi på noget.

Og skulle vi mod forventning ikke samle penge nok til at gennemføre projektet, så vil der være fuld tilbagebetaling til alle der har bidraget med over 200 kr, så det er vigtigt at I tilføjer navn & telefonnr ifm jeres bidrag. Og del meget gerne et screenshoot i kommentarfeltet, på jeres egen side osv osv, så vi får delt budskabet så bredt som muligt.

Skulle din virksomhed eller nogen du kender være interesseret i at få jeres logo på en bandereklame eller banens miljøafskærmning, så er det selvfølgelig også en mulighed, og der vil en af de kommende dage komme et opslag til jer, og ellers kan I altid kontakte Formand Jimmi Vaarskov på tlf 23461204 eller Messenger.

Vi håber rigtig meget på jeres støtte 🙏⚽️

De bedste hilsner
Kunstgræs-projektgruppen:
Flemming Gotfredsen, Tommy Gotfredsen, Tommy Nilsson & Jimmi Vaarskov samt Undløse Boldklub’s bestyrelse.

Skriv en kommentar