Home » UB1901 » Ansøg om Undløse Boldklub & Dagli Brugsen Undløse’s Julehjælp

Ansøg om Undløse Boldklub & Dagli Brugsen Undløse’s Julehjælp

🎅💙Ansøg om Undløse BK & Dagli Brugsen Undløse’s Julehjælp💙🎅

Undløse Boldklub & Dagli Brugsen Undløse er gået sammen i et samarbejde, der skal give økonomisk pressede familier i Undløse, Søndersted, Østrup & omegn mulighed for at holde en uforglemmelig juleaften.

Vi har valgt at det ventede overskud i vores Juletombola i år skal gives videre til nogen der grundet de stigende priser på både energi & almindelig dagligvarer, kan se ind i en rigtig svær december-måned.

For økonomisk trængte familier, og ikke mindst for børnene, kan julemåneden betyde, at man føler sig ekstra isoleret og udenfor fællesskabet. Mens de fleste børn glæder sig, føles det helt anderledes for udsatte børn. De går måske rundt med en knude i maven, når december nærmer sig – og en følelse af at være udenfor, fordi de ikke kan snakke med om julekalender, adventsgaver mv. Og det kan være enormt svært at komme i skole efter juleferien, fordi man ikke kan fortælle om en god jul ligesom kammeraterne. For forældrene kan julen også være fuld af store bekymringer – flere har måske slet ikke råd til julemiddag, juletræ eller gaver.

Vi mener, at alle børn skal have lov til at være en del af et fællesskab – det er både vores fantastiske fællesskab i byens foreningsliv, men også i at have haft en god juleoplevelse, der er værd at berette om i skolen efter ferien.

Vi udvælger 8-10 familier der får en “Julekurv” fra Dagli Brugsen, med alt hvad der høre til en traditionel dansk juleaften.

Send jeres “ansøgning” på mail til jimmi.vaarskov@carlsberg.dk eller via sms til tlf.nr 23461204 – skriv lidt om jer selv og jeres situation, og meget gerne hvor I bor. Det er selvfølgelig også muligt at ansøge for andre, hvis du mener naboen eller andre trænger til lidt ekstra i julen.

Ansøgningsfristen er fredag d. 2.december

Del gerne 🎅🎅

FRA ALLE OS, TIL ALLE JER ❤ – ALLE FORTJENER EN GLÆDELIG JUL 💙

Screenshot_20221111_174158

Skriv en kommentar