Home » UB1901 » Alexander Jensen vender hjem til Undløse BK

Alexander Jensen vender hjem til Undløse BK

Vi er rigtig glade for at kunne byde ALEXANDER JENSEN velkommen hjem til Undløse BK, hvortil han skifter fra Roskilde BK i U19-Divisionen, hvor han i efteråret fik spilletid i samtlige 15 kampe, og scorede to mål.

Alexander Jensen forlod Undløse BK i 2017, som et af de største talenter klubben nogensinde har haft, og han har ligeledes været i Lyngby BK, hvor han sammen med klubbens U17-hold lå á point med FC København i toppen af U17-ligaen, da den blev suspenderet pga corona.

I foråret 2018 blev Alexander Jensen udtaget til DBUs U15-landsholdssamling, og det lignede dengang en meget stor fremtid for den unge Undløse-dreng, men flere forskellige uheldige omstændigheder, og senest et ret hårdt corona-forløb, har gjort at Alexander Jensen den seneste tid har været mere på bænken end på banen, og det er det der gør, at han nu er at finde i Undløse BK igen – ikke mindst for at finde fodboldglæden igen, sammen med flere af sine tidligere klasse- & holdkammerater fra vores succesfulde U14-hold, hvor han bl.a spillede på hold med Lucas Roel Søgaard, Anders Hansen, Emil Skovholm, Nikolai Holst Nielsen & Jonas Svanebjerg, og med Kevin Morf Pedersen som træner.

Alexander Jensen blev 19 år tidligere på året, og har primært optrådt som venstreback i Lyngby BK, mens han har haft en mere offensiv rolle som både kant & angriber FC Roskilde, så han giver trænerteamet nogle helt nye muligheder.

Vi glæder os først & fremmest over at have Alexander hjemme i Undløse igen, og så vil vi gøre alt hvad vi kan for at han føler sig hjemme, så hans store fodboldtalent igen kan udfolde sig.

Formand Jimmi Vaarskov & cheftrænerduoen Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen har kendt til det mulige comeback nogle uger nu, og det er ingen hemmelig at det var med en helt særlig glæde, at vi kunne anmode Roskilde Boldklub om Alexander Jensen’s certifikat.

Selvfølgelig havde vi også håbet han kunne komme endnu længere med sin fodbold, da vi ved at han har ofret virkelig meget de sidste 4-5 år, men omvendt er vi også virkelig stolte over at Undløse BK er et sted, hvor “Rill” synes det giver mening for ham at vende hjem allerede.

Hvornår vi ser ham i kamptruppen er endnu usikkert, men forhåbentlig snart.

Vi håber & forventer selvfølgelig at I allesammen tager rigtig godt imod ham.

VELKOMMEN HJEM ALEXANDER ⚽️⚽️

Screenshot_20220412-152129_PicCollage

Skriv en kommentar