Home » UB1901 » 24.december – Rigtig glædelig jul

24.december – Rigtig glædelig jul

Så er ventetiden endelig forbi, og juleaften står for døren. Vi håber at I har nydt vores december-julekalender med klubbens mest uforglemmelig kampe de sidste 20 år.

Der er selvfølgelig mange flere store øjeblikke i vores fantastiske klub, og skulle I have en kamp eller en anekdote I savner, så skriv den gerne i kommentarfeltet herunder.

I kan genåbne samtlige låger på www.ub1901.dk eller ved at gå tilbage her på vores Facebook-side.

Vi vil også gerne benytte lejligheden, til at sige tusind tak til alle jer der har støttet os her december måned – både via Juletombolaen, vores mange nye passive medlemmer & selvfølgelig de mange nye & gamle sponsorer der også i 2021 vil være en del af “Familien Undløse Boldklub”.

Michael Hansen & Anders Taverna Nielsen sidder foran Dagli Brugsen her til formiddag og sælger ud af de sidste lodder, for vores fantastiske Dagli Brugsen Undløse holder selvfølgelig åbent til kl 15.00 i dag, hvis I lige mangler de sidste ting til julemiddagen. Og så send lige Ken Alstrup og hans personale et smil & et ønske om en glædelig jul. De har virkelig knoklet her i december måned, og de står der igen allerede i morgen tidlig. De fortjener et anerkende klap på skulderen, eller hvad man nu må i disse corona-tider.

Vi, i Undløse BK, vil gerne ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul. Nyd aftenen og pas på hinanden 💙⚽️

Mange julehilsner Undløse BKs bestyrelse,
Jeppe🎅 Thomas A🎅 Michael🎅 Daniel🎅 Thomas F🎅 Paw🎅 & Jimmi 🎅

Skriv en kommentar