Home » UB1901 » 23.december – Champagnesprøjt & oprykning i 2016

23.december – Champagnesprøjt & oprykning i 2016

Så er det blevet Lillejuleaftensdag, og vi håber at I allesammen er ved at være klar til morgendagens juletraditioner – så meget som det nu er muligt i denne corona-tid.

Vi åbner i dag den næstsidst låge I Undløse BKs Julekalender, og ligesom i går så kan vi byde på champagnesprøjt og oprykningsfest.

Vi er tilbage i 2016, hvor DBU Sjælland kæmpede med at finde den rette turneringsstruktur, hvilket betød at de to gange “vendte turneringen om”, ved at afgøre op- & nedrykning på blot en halvsæson, hvilket i efteråret 2015 havde sendt Undløse BK ned i Serie 3 pga en dårligere målscorer, men Tommy Gotfredsen var meget opsat på en hurtig tilbagevenden til Serie 2, og drengene gjorde da også stort set rent bord i foråret, hvor Hvalsø IF i tredjesidste runde var gæster på Undløse Stadion.

Tommy Gotfredsens mandskab havde blot smidt to point i sæsonens første syv kampe, og de tog da også uden problemer den første oprykningsmatchbold, og det var med følgende elleve fra kampens start:
Rene Hendriksen, Faton Gjyrevci, Christian Damm, Flemming Gotfredsen, Nicki Jensen, Jonas Mølnitz, Thomas Søgaard, Daniel Skovgaard, Magnus Herforth, Anders Hørdum Made & Martin Aaberg Hansen, mens Benjamin Jensen, Frederik Vestergård & Kasper Pedersen tog plads på bænken.

Undløse Stadion var tæt pakket og de kunne allerede efter 10 minutter juble for første gang, da Flemming Gotfredsen headede et Nicki Jensen-hjørnespark i nettet.

Gæsterne havde meget lidt at byde på, og det lignede en tidlig afgørelse, da Jonas Møllnitz umiddelbart efter pausen headede et Daniel Skovgaard indlæg ind bag gæsternes målmand.

Jonas Møllnitz stod også bag målet til både 3-0 & 4-0, da han med to minutters mellemrum sendte bolden i nettet, først efter at Thomas Søgaard havde sendt ham alene i dybden, mens 4-0 mål faldt efter en flot soloaktion.

Jonas Møllnitz kunne sammen med resten af holdet lade champagnepropperne springe efter kampens slutfløjt, efter en magtdemonstration der tydeligt viste at Tommy Gotfredsens mandskab hørte til i Serie 2.

Skriv en kommentar