Home » UB1901 » 22.december – Champagnesprøjt & oprykning i 2010

22.december – Champagnesprøjt & oprykning i 2010

Så er vi snart helt i mål med Undløse BKs Julekalender, og vi har gemt et par julegodter til de sidste dage, og dagens låge gemmer på både champagnesprøjt & høj cigarføring.

Vi skal tilbage til 2010, hvor det relativt tidligt i foråret stod klart, at Didi Ahmed’s Undløse BK-mandskab ville tage en af de to oprykningspladser til Serie 2, og det blev matematisk sikret v/Frederiksberg Skole i Sorø, hvor Lynge Broby IF var værter.

Didi Ahmed måtte undvære forårets topscorer Jimmi Vaarskov, og sendte følgende hold i aktion fra kampens begyndelse:
Tommy Nilsson, Gorm Eliasen, Flemming Gotfredsen, Faton Gjyrevci, Niels Hansen, Rene Hendriksen, Per Grenaa, Lukas Larsen, Kim Olsen, Casper Larsen & Jonas Møllnitz, mens Kim Schlicker & Didi Ahmed selv sad småskadet på bænken sammen med rutinerede Jan Rasmussen, der dog ikke kom i aktion.

Casper Larsen havde lavet 12 mål i efterårssæsonen, men havde manglet lidt skarphed i foråret, og selvom han også imod Lynge Broby IF brændte et par store chancer, så stod han alligevel for både 0-1 & 0-2 målet på hver sin side af pausen.

Per Grenaa var arkitekten bag 0-1 målet, da han med en skarp aflevering sendte Kim Olsen alene med målmanden, og hans tværbold sendte Casper Larsen nemt i det tomme mål.

Målet efter pausen var Casper Larsens helt egen fortjeneste, da han trak ind i banen og afsluttede mod det modsatte hjørne, og med lidt hjælp fra en fod i forsvaret, så sendte han bolden i netmaskerne.

Dagens mål stod Kim Schlicker dog for, da han efter en 1-2 med Faton Gjyrevci sende bolden direkte op i hjørnet med en fræk ydersideafslutning til slutresultatet 0-3, og Cheftræner Didi Ahmed, anfører Flemming Gotfredsen og de øvrige blåklædte kunne lade champagnepropperne springe allerede i 4.sidste spillerunde.

Skriv en kommentar