Home » UB1901 » 21.december – Sejr over lokalrivalerne fra Jyderup BK

21.december – Sejr over lokalrivalerne fra Jyderup BK

I dag åbner vi den fjerdesidste låge i Undløse BKs Julekalender, og vi skal igen tilbage til 2004, og til noget så fantastisk som en sejr i et vaskeægte lokalbrag.

Michael Holt Jensens mandskab havde efter “skæbnekampen” imod Munkholm FK (går tilbage til d. 15.december for at læse mere om den kamp), vundet tre kampe på stribe, inden to af de øvrige tophold Jyderup BK & Raklev GI stod på menuen.

Jyderup BK & Undløse BK lå á point på 3./4.pladsen, men i tæt kapløb i toppen, hvor blot 3 point skilte nr 1 & nr 5.

Jyderup BK havde vundet det omvendt opgør med 2-1, i en “ond” forestilling på Jyderup Stadion, hvor gæsterne følte sig bortdømt og snydt for mindst det ene point.

Derfor var der lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, da de hvidklædte gæstede Undløse Stadion i september 2004.

Og hjemmeholdet kom da også flyvende ud af starthullerne, og allerede i kampens indledning burde Jimmi Vaarskov have scoret til 1-0, men i stedet blev det hans indlæg, der efter 15 minutter, gav føringsmålet, da Flemming Gotfredsen på midt bragte de blåklædte i front, da han selv fuldte op efter at have ramt stolpen på sin første afslutning.

Jacob Spaanheden burde have øvet hjemmeholdets føring, men de to hold gik til pausen med stillingen 1-0.

Der skulle dog ikke gå ret lang tid før de føring blev fordoblet. Michael Holt Jensen sendte Anders Petersen fri i dybden med en perfekt stikning, og hans tværpasning kunne Mikael Olsen løbe lige ind i og 2-0 var en realitet.

Jyderup BKs to klart bedste spillere Kenneth Lehmann & Jesper 82 Nielsen, der senere kom til at optræde i den blå trøje, stod dog reduceringsmålet, da førstnævnte sparkede et indlæg i kassen ved bagerste stolpe.

Herefter havde Tommy Nilsson to redninger i målet, der sendte tankerne tilbage til Gordon Banks legendariske redning imod Brasilien i 1966.

Hjemmeholdet var heller ikke uden muligheder i en meget livlig kamp, og specielt Anders Petersen fik et par store muligheder, uden dog at have den nødvendige skarphed.

Det lignede en åbning for gæsterne da Kim Olsen & Niels Hansen inde for få minutter blev præsenteret for et gult kort, men ligesom gæstene skulle til at sætte deres pres ind, så opsnappede Jimmi Vaarskov en dyb stikning fra gæsterne, og han satte tempo frem i banen, og med en præcis bold i dybden, så sendte han Mikael Olsen alene med gæsternes keeper, og han var iskoldt, og med blot 5 minutter tilbage gav han de mange fremmødte tilskuere en to måls føring at juble over.

3-1 blev også kampens resultat, og da Michael Holt Jensens mandskab uge efter også slog topholdet Raklev GI, så spillede de sig på blot en uge fra 4. til 1.pladsen

Skriv en kommentar