Home » UB1901 » 16.december – Miraklet i Undløse (udvalgt af Jimmi Zachariassen)

16.december – Miraklet i Undløse (udvalgt af Jimmi Zachariassen)

I dag åbner vi Undløse BKs Julekalenders 16.låge, og de kommende to dage har 2.holdets tidligere Holdleder, Jimmi Zachariassen, fået lov at pege på to kampe fra sine fem år, som han aldrig glemmer.

Og det blev til to kampe i slutningen af maj-måned 2015, hvor drengene tre uger senere kunne lade champagnepropperne springe, og fejre at holdet havde sikret sig oprykning til Serie 4.

Jimmi Zachariassen’s mandskab havde vundet fem af de første seks kampe, og scorede imponerede 19 mål, og det lignede en nem hjemmesejr da Gevninge IF var gæster på Undløse Stadion i 7.runde, men sådan gik det langt fra.

På 10 års dagen for Liverpool FCs mirakel-sejr i Istanbul over AC Milan i Champions League, leverede Undløse BKs 2.hold nemlig deres eget lille mirakel, da det hjemme blev til en 3-2 sejr over Gevninge IF.

Jimmi Zachariassen sendte følgende mandskab i aktion fra kampens start: Daniel Rohde, Kris Pedersen, Emil Skrædderdal, Frederik Vestergård, Kasper Pedersen, Frederik Falck, Tobias Holst Nielsen, Kim Olsen, Magnus Holt Jensen, Benjamin Jensen & Jimmi Vaarskov, mens Morten Worm, Frederik Fischer & Martin Hede tog på plads på bænken.

Hjemmeholdet var totaltdominerede igennem 95 minutter, og allerede efter 5 minutter havde, topscorer Jimmi Vaarskov, bolden i nettet, men helt fejlagtigt blev målet annulleret for et skub i ryggen – og kort efter måtte Undløse BK- angriberen se sin afslutning ramme overliggeren, i en situation hvor der burde have været mål.

Benjamin Jensen fik ligeledes annulleret et mål i 1.halvleg, i en situation, hvor det var meget tvivlsomt om der var offside eller ej, og det var bestemt også tvivlsomt, da Jimmi Vaarskov midtvejs i halvlegen fik et noget tyndt straffespark, som Kim Olsen dog ikke formåede at sætte i kassen, da hans afslutning blev reddet nede ved den venstre stolpe, og i stedet for en pauseføring til hjemmeholdet, så forblev 0-0 stillingen ved pausen.

2.halvleg blev en fuldstændig vanvittig omgang, hvor gæsterne kom tidligt i front via en omstilling og en afslutning fra en meget spids vinkel.

Hjemmeholdet pressede dog fortsat på, men havde det svært over for et Gevninge IF-hold, der i bedste Mourinho-stil parkerede bussen i eget felt og spillede ud derfra.

Og heller ikke til trods for at gæsterne kom to mand i undertal, bl.a via et gult kort til holdets målmand, så kunne de blåklædte få bolden i nettet.

Gæsternes keeper hev et par fantastiske redninger ud af ærmet, og han forhindrede Frederik Falck, Jimmi Vaarskov & Kasper Pedersen i at sætte udligningen i kassen.

10 minutter før tid blev det dog helt fortjent 1-1, da Jimmi Vaarskov i det lille felt fik prikket bolden på tværs til Emil Skrædderdal, der nærmest tacklende fil bolden ind bag gæsternes keeper.

Og de efterfølgende 10 minutter blev fuldstændig vanvittige, da gæsterne først kom i front igen efter en dødbold, og gjemmeholdet måtte nu igen jagte 1 point, i stedet for 3 point, og i samme sekund som stadion-uret rundede 90 minutter, så var Emil Skrædderdal igen på pletten, da han glidende satte Kim Olsens lange bold ind på keeperen.

Dommeren proklamerede derefter fire minutters overtid, og der kastede hjemmeholdet alt frem, inkl målmand Daniel Rohde i forbindelse med et hjørnespark i det 93.minut. Gæsterne fik dog sparket bolden væk, men i forbindelse med den følgende returbold i feltet, fik Jimmi Vaarskov tacklet bolden ud til Benjamin Jensen, der med et fantastisk touch satte bolden ind ved den bagerste stolte, hvilket helt naturligt fik samtlige spillere og tilskuere til at gå helt amok i ren glædesrus.

Vi var så heldige at Rene Hendriksen fangede kampens sidste minutter på sin telefon, og I kan se videoen & Benjamin Jensen’s mål herunder:

https://www.facebook.com/ub1901/videos/959096524121501/

Skriv en kommentar