Home » UB1901 » 13.december – Danmark bedste Serie 3-hold

13.december – Danmark bedste Serie 3-hold

Så er det blevet tid til at åbne endnu en låge i Undløse Boldklub ’s Julekalender, og i dag skal vi kigge tilbage på en af de flotteste sejr i Tommy Gotfredsens regeringstid.

Undløse BKs 1.hold kæmpede for at vende tilbage til Serie 2, og på forhånd var kampen imod nystartede Holbæk United udråbt til sæsonens nøglekamp, og gæsterne kom da også med et rigtig stærkt hold med flere tidligere Divisionsspillere.

Holbæk United havde da også før sæsonen udråbte sig selv til “Danmarks bedste Serie 3-hold” i forbindelse med deres træningskamp imod FC Græsrødderne, men både denne eftermiddag & ved sæsonens afslutning var de maksimalt det næstbedste Serie 3-hold i landet.

Tommy Gotfredsen måtte på dagen undvære flere faste folk, da Daniel Skovgaard, Christian Damm, Frederik Vestergård, Faton Gjyrevci & Magnus Herforth sad ude, og da han tidligt måtte se Kim Schlicker & Kasper Pedersen udgå med skader, så testede det virkelig truppens bredde, og det lignede en nærmest umuligt opgave for hjemmeholdet, der startede med følgende elleve:
Rene Hendriksen, Kasper Pedersen, Flemming Gotfredsen, Nicki Jensen, Kim Schlicker, Jonas Møllnitz, Thomas Søgaard, Benjamin Jensen, Anders Hørdum Made, Chano Larsen & Martin Aaberg Hansen, mens Kris Pedersen & Frederik Falck startede på bænken.

Gæsterne bragte sig i front allerede efter 3 minutter, da de efter et hjørnespark sparkede er ripost i nettet, efter at Rene Hendriksen ikke fik bokset bolden langt nok væk.

Hjemmeholdet kom sig dog hurtigt over gæsternes chokstart, og var spilstyrende i langt de fleste momenter af kampen, og Martin Aaberg burde da også sat udligningen i kassen, da Thomas Søgaard fikst hoppede over bolden i feltet, hvilket gav Martin Aaberg en helt fri chance, men han afsluttede for svagt på gæsternes keeper.

Chano Larsen havde også en god mulighed efter et hjørnespark, men måtte se sin afslutning gå tæt forbi den fjerneste stolpe.

Jonas Møllnitz var desuden en evig trussel på højrekanten, hvor han konstant trykkede Holbæk Uniteds venstreback i bund.

Midtvejs i halvlegen røg de mange fremmødte på Undløse Stadion op af stolene, da Nicki Jensen slap alene fri i dybden, men han måtte se gæsternes målmand stoppe bolden med hænderne udenfor feltet, hvilket meget besynderligt blot blev takseret til et gult kort.

Hjemmeholdet skulle bruge 8 minutter i overtal, før Martin Aaberg fik plads i feltet, og han assisterede Thomas Søgaard til et nemt “tap in” mål på midten, og 1-1 stillingen holdt til pausen.

2.halvleg fik den værst tænkelig start, da hjemmeholdet blev ramt af gule kort til både Frederik Falck & Jonas Møllnitz, hvilket helt naturligt gav initiativet til gæsterne, men de blev aldrig for alvor farlige, og de få ting de skabte tog Rene Hendriksen sig fint af i målet.

Efter en times spil tilkæmpede Martin Aaberg sig et frispark på kanten af feltet, og han tog selv ansvaret, og via en mand i muren satte han bolden ind til venstre for målmanden, der stod prisgivet tilbage i målet.

Tommy Gotfredsens hold leverede igennem hele kampen en fantastisk arbejdsindsats, og Benjamin Jensen der havde fået chancen på midten, spillede en rigtig flot kampen, og var rigtig god til at holde gang i bolden, og til at fordele de små afleveringer på midten.

Men stik imod spil & chancer blev det gæsterne, der fik udlignet med 15 minutter tilbage, i en situation hvor deres målscorer meget tydeligt tog bolden ned med hånden, men dommerens fløjte forblev tavs, og det lignede en pointdeling, som hjemmeholdet egentlig sagens kunne leve med, da det stadig ville betyde, at Holbæk United ville ligge 4 point under Tommy Gotfredsens mandskab i tabellen.

Men hjemmeholdet ville det anderledes, og 5 minutter før tid headede Benjamin Jensen bolden i nettet fra en position i det lille felt, efter at Jonas Møllnitz havde vundet en hovedstødsduel midt i feltet.

Holbæk United pumpede flere bolde op i hjemmeholdets felt de sidste minutter, men de blåklædte sloges og fightede for de 3 point, og havde i Rene Hendriksen en sikker sidste skanse, der gjorde at gæsterne mange indlæg aldrig for alvor blev farlige, og han kunne sammen med de ca 125 tilskuere juble, da dommeren fløjtede kampen af, og trænerteamet jublede som var oprykningen allerede sikret.

Og det var da også et rigtig stort skridt, som Tommy Gotfredsens mandskab tog den dag, og slutteligt vandt de blåklædte da også rækken – 4 point foran Holbæk United, der året efter tog turen op i Serie 1, og som vi efterfølgende har mødt flere gange i diverse træningskampe, og generelt er det altid rigtig gode & intense opgør.

Det ligger også i planen at 2021’s første træningskamp skulle være imod Holbæk United, men grundet corona-restriktionerne så bliver den formentlig aflyst/flyttet.

Skriv en kommentar