Home » UB1901 » 11.december – Målet Flemming Gotfredsen aldrig glemmer

11.december – Målet Flemming Gotfredsen aldrig glemmer

Så er vi ved at være halvvejs i Undløse Boldklub ’s Julekalender, og i dag hylder vi manden med med klubrekorden for flest kampe. Men faktisk med en kamp bag dagens låge, som nok de færreste nok husker.

Men når man så fortæller at det var den der kamp, hvor Flemming Gotfredsen lavede et af de bedste mål, der nogensinde er lavet på Undløse Stadion, så husker de fleste den alligevel.

Vi skal over 16 år tilbage, nærmere bestemt maj 2014, hvor Tuse IF Fodbold var gæster på Undløse Stadion, til en kamp der bød på et glædelig gensyn med Tommy Gotfredsen, der spillede en god kamp på gæsternes midtbane, men allerede efter 20 minutters spil vidste “Lillebror” godt, at denne kamp ville blive et emne til familiemiddagene langt ud i fremtiden.

Og kampens højdepunkt faldt som sagt allerede efter 20 minutter, da Flemming Gotfredsen modtog en flot aflevering fra Kim Olsen på kanten af feltet, hvor “Storebror Gotfredsen” tæmmede bolden med brystet, svingede venstrebenet og sendte bolden direkte op i hjørnet med en fantastisk helflugter.

Træner Michael Holt Jensen udtalte efterfølgende til Venstrebladet, at det var det bedste mål han havde set på Undløse Stadion i mange mange år.

Hjemmeholdet vandt kampen 4-1 efter flotte scoringer af Kim Schlicker & Kim Olsen midtvejs i 2.halvleg, mens Jacob Spaanheden lukkede festen i overtiden, da gæsterne smed alt frem for at jagte en reducering.