Home » UB1901 » 1.holdet vanst ensidig forestilling på Svinninge Stadion

1.holdet vanst ensidig forestilling på Svinninge Stadion

🔵 1.holdet tog alle tre point i ensidig forestilling 🔵

Undløse Boldklub ’s 1.holdet var lørdag eftermiddag på besøg på Svinninge Stadion, hvor hjemmeholdet Svinninge IF med en sejr kunne have spillet Tommy Søgaard Gotfredsen & Kevin Bernhard Pedersen ’s mandskab helt ned i nedrykningsdybet, men selvom gæsterne var længe om at få hul på bylden, så var de blåklædte bedst igennem samtlige 90 minutter, og Henrik Olsen fik sit tredje cleansheet i maj måned, hvilket lagde en god base for gæsternes sejr.

De blåklædte startede ultra offensivt med både Lasse Jensen, Jonas Møllnitz & Heric Ema på banen samtidig, og anført af Nikolai Holst Nielsen’ motor på midten, så satte gæsterne sig tung på opgøret, der dog ikke bød på ret mange åbne muligheder, men Lasse Jensen var dog i to omgange tæt på at slippe alene igennem med hjemmeholdets målmand, og også Nikolai Holst Nielsen fik et par muligheder der kunne have bragt gæsterne i front.

Heric Ema fik dog halvlegens største chance, da han kort før pausen ramte stolpen, efter han selv havde erobreret bolden ifm et udspark, men de to hold gik til pausen med 0-0 på måltavlen.

Og selvom det isoleret set var gæsterne der bedst kunne leve med en pointdeling, så brugte hjemmeholdet et hvert spilstod til at trække tid på klokken, mens gæsternes dominans blev mere og mere tydelig, men hverken Jonas Møllnitz, Thomas Søgaard eller Nikolai Holst Nielsen formåede at give gæsterne den forløsende føring.

Midtvejs i 2.halvleg blev Alexander Jensen & Oliver Toft Geppel sendt i aktion, og førstnævntes hurtige fødder fik sat tempo i de blåklædtes angrebsspil, og i to omgange kunne holdets unge 7’er have fået en afgørende rolle, men den sidste aflevering manglede i begge tilfælde lige den sidste halve meter, for at Lasse Jensen kunne løbe bolden i mål.

Det blev dog alligevel Alexander Jensens kvikke fødder, der stod bag gæsternes forløsning, da “Rill” med 10 minutter igen satte sin direkte modstander på banens midte med en fiks dribling, hvorefter han skubbede bolden videre til Nikolai Holst Nielsen, der med en perfekt dyb bold sendte Oliver Toft Geppel fri i dybden, hvor han stensikkert sendte bolden ind bag hjemmeholdets målmand.

Scoringen var naturligvis en kæmpe forløsning på gæsternes bænk, hvor der nærmest var euforiske scener, og de mange Undløse BK-tilskuere havde også svært ved at holde deres begejstring tilbage.

Føringsmålet gjorde at det hvidklædte Svinninge IF-mandskab mistede den sidste tro på en sejr, og bortset fra en enkelt dødbold, så kom de aldrig tæt på gæsternes mål, og i stedet blev det også 2-0, da Thomas Spenner Søgaard Terkelsen stensikkert omsatte et straffespark begået imod kampens bedste spiller, Nikolai Holst Nielsen, der efter kampen blev belønnet med hele elleve stemmer.

Sejren og de tre point betyder at Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersens mandskab går ind til sæsonens sidste to kampe på rækkens 5.plads, og rigtig rigtig meget skal gå galt, hvor ikke holdet skal sikre sig endnu en sæson i Serie 2 – noget der kan blive endeligt cementeret, når Ringsted IF kommer på besøg på Undløse Stadion i næste weekend.

Skriv en kommentar