Home » UB1901 » Cheftrænerens Blog, Jakob Kildegaard Smidt, Hundige BK-Undløse BK

Cheftrænerens Blog, Jakob Kildegaard Smidt, Hundige BK-Undløse BK

Så har vi igen givet cheftræner Jakob Kildegaard Smidt ordet, og I kan herunder læse hans tanker om søndagens sejr på Hundige Boldfælled.

“Vi vidste det ville blive en svær udekamp på trods af de to holds placering i hver sin ende af tabellen.

Hjemmeholdet har i foråret kun spillet tætte kampe, og har flere dygtige spillere der gør det svært for alle hold.

Vi startede egentlig ok og kommer foran tidligt i opgøret, men det er ligesom det giver os en falsk tryghed og vi bliver meget passive i vores pres.

Efter en halv times tid giver vi for meget plads i feltet og så står er stillingen 1-1 til pausen, hvor vi snakker mest om vores egen attitude og om at vores tilgang til kampen skal være bedre, og at vi skal sætte et meget højere tempo med bolden.

Vi kommer ud til 2.halvleg med er meget bedre udtryk og sætter Hundige BK under et godt pres, og efter 10 minutter scorer Magnus Funch Hansen til 2-1 efter et rigtig flot angreb.

Blot tre minutter efter laver vi en dum aflevering på midten af banen og efter et par hurtige afleveringer udligner de til 2-2, hvilket på det tidspunkt var ganske unødvendigt.

Vi holder egentlig god ro efterfølgende og Yassin Malek Ismail header bolden stærkt i kassen til 3-2 på et flot hjørnespark af Samim Rafiq, og vi var ovenpå i denne periode.

Men derefter bliver vi desværre for passive igen og virker meget trætte og nervøse.

Udover lidt pingpong i feltet til sidst holder vi dem fra store chancer, og med Faton Gjyrevci i bagkæden der virkelig holdt hovedet koldt, Kenan Mikkelsen på midten der løb et marathon, og så Jonas Møllnitz, der ved hvornår han skal holde på bolden og “trække” et frispark, så må vi sige at anførergruppen i den grad trådte i karakter i slutfasen.

Over de 90 minutter er jeg ikke udpræget tilfreds med vores udtryk, og jeg føler også at vi skal lukke kampen tidligere i vores gode perioder, men jeg anerkender også at det er en svær modstander og et svært sted at spille.

Og til sidst fik vi hvad vi kom efter, 3 point, og lige idag var det det vigtigste”