Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK-Himmelev Veddelev BK

Optakt: Undløse BK-Himmelev Veddelev BK

Optakt:
Undløse BK-Himmelev Veddelev BK
Runde: 16 (Serie 2 pulje 3)
Sted: Undløse Stadion
Tid: Lørdag d. 29.april kl 14.00
Dommer: Michael Maack

Karantæne:
Skader: Kim Schlicker, Christian Damm, Rene Hendriksen,
Afbud: Jeppe Babalola Andersson

Så byder vi igen på en stor Fodboldlørdag på Undløse Stadion, hvor vi i morgen byder på tre kampe, men 4.holdets kamp imod Gørlev IF kl 12.00, 2.holdet skal op imod Svebølle BI kl 16.00, mens dagens hovedkamp spilles kl 14.00, hvor Tommy Gotfredsen & 1.holdet kl 14.00, får besøg af Roskilde-klubben Himmelev Veddelev BK, og den kamp ser vi frem til på de kommende linjer.

Efter det forfærdelige åbningsnederlag til Såby Fodbold, så har Tommy Gotfredsens mandskab haft en forrygende uge, der startede i lørdags med en 4-3 sejr i Hvalsø Ny Idrætspark, hvor Jonas Møllnitz & Thomas Søgaard, scorede to mål hver.

Og den sejr blev så fulgt op i midtugen, hvor Tune IF blev sendt hjem med et 5-2 nederlag på mål af Thomas Søgaard (3) & Nicki Jensen (2). Og sammen med skrivebordssejren over Femhøj IF, så har holdet samlet 9 point de sidste 14 dage, hvilket placere dem på en øjeblikkelig 3.plads i Serie 2 pulje 3.

Thomas Søgaard har fået pudset målnæsen af, og har i de sidste to kampe, laver fem af de “nemme mål”, som er så stor en gave for et hvert fodboldhold, og han er selvfølgelig også med i morgendagens trup, som bortset de langtidsskader holdet er ramt af til Kim Schlicker, Christian Damm & Rene Hendriksen, er stort set det stærkeste Tommy Gotfredsen kan vise frem i øjeblikket, og den ser ud som følger:

1. Daniel Rohde
2. Faton Gjyrevci
4. Flemming Gotfredsen
6. Frederik Vestergård
7. Nicki Jensen
9. Jonas Møllnitz
10. Thomas Søgaard Jensen
16. Anders Hørdum Made
17. Chano Larsen
18. Tobias Holst Nielsen
20. Benjamin Jensen
24. Frederik Fischer
25. Martin Aaberg Hansen
99. Esben Frette Johnsen

Dagens modstander er Himmelev Veddelev BK, der efter nedrykningen til Serie 2 i sommers, mistede stort set hele deres hold, hvilket gjorde at de havde rigtig svært ved at samle hold i efteråret, hvor de udeblev fra to kampe, tabte syv & blot vandt to ud af holdets elleve kampe.

De har dog igen skiftet voldsomt ud i truppen her i vinterpausen, hvor de har fået tilført 8-9 nye spillere, og de har da også allerede samlet det samme antal point som drengene gjorde i efteråret, via sejre over Hvalsø IF & Svogerslev BK, mens de tabte deres seneste kamp imod Tune IF.

Det omvendte opgør på Himmelev Idrætspark sluttede 3-2 til Tommy Gotfredsens mandskab, på to mål af Jesper Kylling Kristoffersen, mens Daniel Skovgaard scorede sejrsmålet midtvejs i 2.halvleg, i en kamp hvor gæsterne vadede i store chancer, men aldrig for alvor fik noget spillemæssigt overtag. Læs et længere referat her: http://ub1901.dk/1-holdet-maatte-slide-haardt-vandt-himmelev/

Vi har inviteret alle vores sponsore til spisning & bold på lørdag, og vi håber & forventer, at se rigtig mange på stadion, hvor vi selvfølgelig tænder op i grillen, og sælger kolde øl, sodavand, Mokai mv på sidelinjen.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet skal ligeledes i aktion lørdag eftermiddag, når Svebølle BI er gæster på Undløse Stadion kl 16.00.

Skriv en kommentar