Home » Booking af Kunstgræsbanen

Booking af Kunstgræsbanen

Hvordan booker jeg tid på Kunstgræsbanen v/Undløse Stadion?

Booking af banen foregår via Holbæk Kommunes Fritidsportal, men kontakt altid Formand Jimmi Elsted Vaarskov forud på mail eller sms jimmi.vaarskov@carlsberg.dk eller tlf.nr 23461204.

Husk altid at oplyse følgende ting i kommentarfeltet og på mail/sms til Jimmi Vaarskov:
Ønsker I en hel eller halv bane?
Ønsker I omklædningsrum? 1 eller 2?
Modstander ifm kamp
Kontakt oplysninger (Navn, mail & tlf.nr)

I bookingkalenderen på Fritidsportalen kan I se om banen eller ledig eller ej, men bemærk at den opdateres løbende, så der kan være bookinger som ikke kan ses i kalenderen. Kontakt altid Formand Jimmi Vaarskov forud for bookning.

Når Undløse BK & Undløse Søndersted FCs tider ligger fast, kan foreningerne der er hjemmehørende i Holbæk Kommune, hvert år søge om tider på kunstgræsbanen via Fritidsportalen og hos Formand for Undløse Boldklub, Jimmi Vaarskov

Info
Kunstgræsbanen på Undløse Stadion er hjemmebane for Undløse BK & Undløse Søndersted FC. Kunstgræsbanen blev indviet i foråret 2023 og er af typen Lano Sport Profoot TLT Star 5mm, og er leveret af City Lawn. Banen er opstreget med en 11-mandsbane på 68x105m samt to 8-mandsbaner på 51x68m + afmærkede vinkler til to 5-mandsbaner. Det samlede græsareal er på 71x111m.

Omklædning: Til både kamp & træning kan Undløse Hallens omklædningsrum benyttes – læs mere vedr bookning mv øverst på denne side.

Lysanlæg: Lyset på banen tændes og slukkes i Undløse Hallen, og info herom gives ifm. bookning af banen.

Ordensreglement:
* Hvis banen er snedækket, må den ikke benyttes
* Mad & drikkevarer må ikke medbringes på banen
* Rygning er ikke tilladt inden for hegnet
* Dyr er ikke tilladt inden for hegnet
* Stole, bænke, borde eller lignende er ikke tilladt inden for hegnet
* Der må ikke smides affald, tyggegummi, tape mm på banen
* Motoriserede køretøjer, cykler, barnevogne og lignende er ikke tilladt inden for hegnet
* Alt fodtøj skal børstes rene inden banen betrædes
* Fodboldstøvler med jern/metalknopper er strengt forbudt
* Der må kun bruges gummisko og/eller fodboldstøvler med faste knopper
* Alle mål på banen skal køres på hjul eller bæres, og må ikke slæbes hen over græsset
* Alle 3-, 5- & 8-mands mål skal sættes udenfor banen efter brug

Brug altid din sunde fornuft ved adgang til banen, og bemærk at misligholdelse af faciliteterne og brud på ovenstående reglerne for anvendelse af kunstgræsbanen, kan medføre erstatningspligt og bortvisning.

Tilblivelse af banen
Banen er blevet til takket være støtte fra Holbæk Kommunes PULO-projekt, Kultur & Fritid i Holbæk Kommune, Sydbank Fonden samt ikke mindst lokale borgere, sponsorer mv. der har støttet projektet økonomisk (se en samlet oversigt nederst på siden)

Kunstgræsprojektgruppen har bestået af Jimmi Vaarskov, Flemming Gotfredsen, Tommy Gotfredsen & Tommy Nilsson, der har hentet hjælp fra flere forskellige sider i & omkring klubben. Fællesskab & sammenhold har været en af hjørnestenene i projektforløbet, da frivillige kræfter udover arbejdet med Kommunen også har stået for flere mindre & større opgaver der har gjort projektet muligt.

Screenshot (70)