Home » UB1901 » Velkommen til Arvid Birch Laursen

Velkommen til Arvid Birch Laursen

Screenshot_20220924_191808

🔵👐Velkommen til Arvid Birch Laursen 👐🔵

Undløse BKs 2.hold havde i går en ny mand mellem stængerne, da ARVID BIRCH LAURSEN fik debut i målet, hvor han gjorde en fornem figur med flere gode indgreb & ikke mindst et clean sheet.

Arvid er kommet til fra Slagelse B&I, hvor han i sidste sæson var fast mand i U19-Divisionen, mens han i år har været 3.målmand i klubbens seniortrup, men da der hverken var udsigt til spilletid i 3.division eller Sjællandsserien, så har han i stedet valgte at jagte den spilletid i Undløse BK.

Arvid blev 19 år i sommers, og beskriver sig selv som en frisk ung fyr med masser af energi, og en stor tørst efter at vinde en masse fodboldkampe.

Arvid har tidligere spillet i Stenlille IF, FC Roskilde, Holbæk B&I og altså senest Slagelse B&I.

Arvid kender flere af drengene i 1.holdstruppen fra sin tid i Holbæk B&I, og han ser rigtig meget frem til at blive en del af gruppen, og til forhåbentlig at kunne bidrage til at holdet vinder en masse fodboldkampe i fremtiden, og Arvid får her lige lov til at sætte lidt ord på sin start i klubben

“Min første tid i Undløse BK har været rigtigt god, og jeg føler jeg er blevet taget rigtigt godt imod af alle på holdet, selvom jeg kun har været i klubben en uges tid, hvor det hele er gået rigtig hurtigt. Men jeg ser virkelig frem til tiden i Undløse BK, hvor jeg håber at bidrage med mine gode reflekser, min hurtighed på stregen & kommunikation til mine medspillere”.

Cheftræner Kevin Bernhard Pedersen er også meget begejstret over tilgangen af så dygtig en målmand, og sætter her lidt ord på skiftet

“Jeg fik i tirsdags en opringning fra Arvid, som jeg kender som en rigtig dygtig målmand, og som flere af vores unge drenge kender fra hans tid i Holbæk B&I.

Arvid har stået en del divisionskampe på U19-niveau i Slagelse B&I, men han havde brug for at spille noget mere, efter han er rykket op som seniorspiller, og derfor kontaktede han mig, for at høre om muligheden hos os.

Og allerede tirsdag så vi at han har et rigtig godt niveau, og potentialet til at blive en rigtig god målmand for klubben.

Torsdag var han med til træning igen, og der viste sig også flot frem der og vi valgte derfor han skulle stå for vores Serie 2-hold i går, hvor han stod en god kamp, holdt buret rent med flere sikre indgreb, og også en klasseredning til sidst i kampen.

Vi i trænerteamet er utrolig glade for at så mange dygtige unge spillere, synes det interessant at være en del af vores klub, og vi glæder os til at se endnu mere til Arvid i fremtiden”

Endnu en gang rigtig hjertelig velkommen til Arvid – Vi håber at I vil tage godt imod ham ⚽️

Skriv en kommentar