Home » UB1901 » Undløse Cuppen er aflyst, MEN…

Undløse Cuppen er aflyst, MEN…

Undløse Cuppen 2020 er AFLYST, men erstattes af en stor HALFEST LØRDAG d. NOVEMBER.

De fleste af jer havde formentlig set det komme, men vi er alligevel rigtig kede af, at måtte meddele at Undløse Cuppen 2020 er aflyst.

Vi har de seneste uger afventet Regeringens udmeldinger, og efter gårsdagens pressemøde, så er den sidste dør lukket i denne omgang. Og faktum er også, at vi simpelthen ikke tør at tage ansvaret for så mange mennesker, og vi tror heller ikke at det bliver muligt at afholde den fest vi virkelig ønsker. Det bliver virkelig mærkeligt ikke at opleve det sædvanlige liv og de festligheder uge 26 normalt byder på, men vi lover jer at vi tager revanche i 2021.

Men der er vidst et gammelt ordsprog der lyder “Når en dør lukkes, åbnes der altid en ny”, og vi kan slet ikke undvære jer et helt år, så vi håber meget at I vil sætte kryds i kalenderen LØRDAG d. NOVEMBER, hvor vi afholder byfest/halfest i Undløse Hallen – formentlig med et julefrokost-tema, men alle de detaljer er ikke endeligt på plads endnu, og kommer det nok først efter sommerferien.

Men vi sikre på at alle trænger til at feste på den anden side af det her, og vi giver også de lokaler firmaer mulighed for at købe sig ind til årets julefrokost, og for at afholde den med en masse andre feststemte mennesker.

Det kommer meget mere info om ovenstående på snarest muligt, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Skriv en kommentar