Home » UB1901 » Undløse BKs Young Guns tog 3 point i Korsør

Undløse BKs Young Guns tog 3 point i Korsør

Undløse BKs 1.hold stillede her til eftermiddag op med den yngst trup i klubbens historie. Jonas Møllnitz på 27 år var holdets ældste, i en trup der havde tre knægte på 16 år og en enkelt på 17 år, oc en gennemsnitsalder på 20,46 år. Og der var 1.holdsdebut til Anders Hansen & Hjalte Frette Johnsen efter pausen. Og Anders Hansen vel nok som den yngste debutant nogensinde med sine 16 år og 2 dage.

Og de unge drenge skulle ud i en direkte duel om 3.pladsen imod FC Storebælt, og gæsterne indledte med en god mulighed til Benjamin Jensen, og holdet kom også i front, da Thomas Søgaard efter 18 minutter iskoldt sendte Nikolai Holst Nielsens dybdebold under målmanden.

Hjemmeholdet fik udlignet allerede minuttet efter, og de to hold gik til pausen med stillingen 1-1.

Kampen var en meget lige affære, men gæsterne leverede en helt igennem imponerende arbejdsindsats, hvor kaptajn Jonas Møllnitz utrætteligt gik forrest, men alle gav alt, og det var en sand fornøjelse at se på.

Jonas Christensen har leveret flere flotte præstationer siden han kom til i vinterpausen, og det skabte ekstra stor glæde hos trænertrioen, da det var netop ham der bragte gæsterne i front.

Tore Babalola Andersson lagde efter en time en flot bold dybt til Jonas Møllnitz, der fandt Jonas Christensen midt i feltet, hvor den unge kantspiller tog et enkelt touch på bolden, inden han sendte bolden i nettet.

Gæsterne sluttede af med en gennemsnitsalder under 20 år, da både Anders Hansen & Hjalte Frette Johnsen var med til at kører sejren hjem, bl.a efter et par gode aktioner af Lasse Jensen.

Også Thomas Søgaard fortjener at få et par ord med på vejen, efter en lidt svær sæson, men i dag lavede han et rigrig flot mål, og løb solen sort trods krampe de sidste 10 minutter.

Efterfølgende var der en enkelt stemme til begge brødre Holst &, to stemmer til Benjamin Jensen & Thomas Søgaard, mens 2 x Jonas igen løb med de fleste, fordelt på fire stk til Jonas Christensen & syv stk til Jonas Møllnitz.

Tommy Gotfredsen var efterfølgende dyb af beundring for sit hold, og cheftræneren osede af stolthed af den præstation holdet havde leveret.

Sejren betyder at holdet nu indtager 3.pladsen i Serie 2 pulje 4.