Home » UB1901 » Undløse BKs 1.hold smed to point væk i overtiden på Hedehusene Idrætspark

Undløse BKs 1.hold smed to point væk i overtiden på Hedehusene Idrætspark

Undløse BKs 1.hold var her til eftermiddag på besøg på Hedehusene Idrætspark, og det lignede længe en succesfuld kamp for Tommy Gotfredsens mandskab, men slutteligt måtte holdet alligevel nøjes med et point.

Allerede efter 5 minutter kom gæsterne i front, da Alexander Pilgaard Christophersen sendte Heric Ema alene med målmanden, og han sendte stensikkert bolden til venstre for målmanden.

Men allerede minuttet efter fik hjemmeholdet udlignet, da de alt for let kom igennem højresiden, hvilket gav et nemt “tap in” mål på midten.

Hjemmeholdet kom også foran da de omkring den halve time lidt heldigt sendte bolden i nettet, da en frispark fra omkring 30 meter blev rettet af i muren.

Denne gang var det så gæsternes tur til at svare hurtigt igen, da Thomas Søgaard pressede højt op på hjemmeholdets forsvar, hvilket gav Heric Ema en nem mulighed for at sende bolden i det tomme net til pausestillingen 2-2.

Gæsterne kom bedst ud efter pausen, og kom også fortjent foran 3-2, da indskiftede Martin Aaberg Hansen sendte en perfekt frisparksbold bagerste i feltet, hvor Jonas Møllnitz headede bolden i nettet. Det lignede en afgørelse, da de blåklædte kort efter også kom på 4-2. Lasse Jensen sendte en lang bold i dybden, hvor hjemmeholdets bagerste mand sparkede forbi bolden, hvilket gav eb friløber til Nikolai Holst Nielsen, der lidt heldigt sendte bolden i nettet til 4-2 med 25 minutter til slutfløjtet.

Kort efter burde Martin Aaberg Hansen have sendt gæsterne i front med tre mål, efter en fantastisk omstilling, der via Faton Gjyrevci & Heric Ema gav holdets topscorer en chance alene med keeperen, men hjemmeholdets keeper parerede bolden til hjørne.

I stedet kom de grøn- & hvidklædte tilbage i kampen, da en lang bold gav en tilfældig nedfaldsbold i feltet, og en 3-4 scoring.

Det var dog ikke længe at der var spænding i opgøret, da Martin Aaberg Hansen sendte et flot frispark direkte op i hjørnet til 5-3 med fem minutter tilbage af kampen, og Thomas Søgaard fik kort efter en chance alene med keeperen, men han afsluttede for svagt, og i stedet vendte hjemmeholdet spillet, hvor de via et noget unødvendigt straffespark kom på 4-5.

Og tre minutter inde i overtiden smed gæsterne så det hele væk, da et frispark fra 25 meter smuttede under Lasse Jensen i målet til slutfløjtet 5-5.

Der er ingen tvivl om at gæsterne smed to point væk, med nogle uforklarlige & unødvendige fejl både offensivt og defensivt, og i den situation holdet står i pt, så er det to rigtig dyrebare point der skyllede væk i efterårsregnen.

Efterfølgende var der henholdsvis fem & fire stemmer til Heric Ema & Nikolai Holst Nielsen, som kampens bedste spillere for gæsterne.

Skriv en kommentar