Home » UB1901 » Undløse BK inviterer til SUPER LØRDAGE på Undløse Stadion

Undløse BK inviterer til SUPER LØRDAGE på Undløse Stadion

Så går der ikke mange uger, før der igen er masser af liv, og masser af fodbold på Undløse Stadion.

Og vi håber selvfølgelig at se rigtig mange mennesker, til klubbens kampe, uanset om det er vores ungdoms- eller seniorhold, der skal i aktion.

Og vi er rigtig glade for, at kunne jer hele tre SUPER LØRDAGE PÅ UNDLØSE STADION, hvor vi kan byde på op til seks kampe den samme dag.

Og der skal lyde stor ros til Jernløse Boldklub, for det  ihærdige arbejde, specielt U14-træner Dennis Buhl Andersen har lavet, for at få tilpasset U14-drengenes kampprogram med 1.holdets, og vi glæder os rigtig meget til at byde Kevin Bernhard Pedersen, Lucas Roel Søgaard, Oliver Møller, Anders Hansen, Kenan Mikkelsen, Jonas Svanebjerg & deres nye holdkammerater velkommen på Undløse Stadion, den 27.maj, hvor de spiller på Kampbanen umiddelbart inden 1.holdets kamp imod Svogerslev BK.

Vores U13- & U10-drenge skal ligeledes i aktion på disse SUPER LØRDAGE, som udover d. 27.maj vil blive d. 13.maj & d. 10.juni. Vi glæder os meget til at se jer.

Det bliver i øvrigt de “gamle drenge” der åbner året på Undløse Stadion, når Jan Rasmussen, Tom Søgaard & resten af Old Boys-holdet, onsdag d. 29.marts spiller lokalopgør imod Jernløse BK.

Screenshot_20170323-171319

Skriv en kommentar